Questions in my head.

Wanneer een meisje stil is, denkt ze aan een miljoen dingen. Wanneer een meisje niet reageert, is ze diep aan het denken. Wanneer een meisje vol met vragen naar je kijkt, is ze benieuwd hoelang je blijft. Als een meisje naar je staart, is ze benieuwd waarom je liegt.

Bij jou dacht ik altijd aan zoveel dingen. Zoveel dat ik ze gewoon spontaan vergeten ben. Misschien niet spontaan, misschien wel expres. Weten zul jij dat nooit, want ik ga gewoon niet de moeite nemen om het tegen je te zeggen. Vragen had ik genoeg schat. Maar geeneen die jij aan mij normaal kon beantwoorden.

Ik moest vaak diep nadenken of ik dit allemaal wou. Ik wou dit ook niet. Je deed me pijn, zoveel pijn. Ik bleef van je houden. Ik dacht na. Ja, altijd. Altijd over jou. Zo diep dat het pijn deed in mijn hart, want denk je heel diep, dan weet je ook heel diep van binnen wat het juiste is om te doen.

Vragend keek ik je aan. Smekend meestal. Smekend om de antwoorden die je me nooit hebt gegeven. Nooit gaf je ze, waarom weet ik nu nog steeds niet. Je verborg alles voor me. Op het laatst vroeg ik me gewoon af of ik nog langer bij je zou blijven dan dat ik tot nu toe had gedaan.

Waarom loog je zo vaak tegen me ? Dat deed pijn, net alsof ik niet te vertrouwen was. Alles vertelde ik aan je, alles. Maar nog kreeg in geen greintje vertrouwen terug. Je hebt me hard gekwetst.
03 mei 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JunkieXXL
JunkieXXL, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende