relaxed dagje

Vandaag echt heerlijk weekend gevierd, heb het gevoel dat het vakantie is. Dat is jammer genoeg niet zo maar ik hoef de eerste dagen gelukkig weinig aan school te doen, ook wel eens leuk voor de veranderingerg vrolijk.

Vandaag barweinig gedaan, even twee uurtjes de stad in geweest om nieuwe hakken te kopen. Ik draag eigenlijk nooit hakken (vind ik maar onhandig) maar ik heb binnenkort een concert en dan moet ik een jurkje aan, lekker chic zeg maar. Daar kunnen mijn laarsjes nu eenmaal niet onder.

Stiekem voel ik me een beetje schuldig, mijn moeder heeft ze voor me gekocht en ik ben bang dat ik ze na het concert nooit meer aan zal doen. Ik vind hakken niet echt fijn, ze zitten gewoon niet echt lekker. Bovendien vind ik het verschrikkelijk als ik op school door de gangen loop, wanneer het nog niet druk is, en constant dat ge-klik-klak hoor, dan heb ik het gevoel dat iedereen naar me staart.

Verder heb ik eigenlijk alleen wat rondgehangen, lekker muziek gemaakt, gelezen en geen seconde aan school gedacht erg vrolijk
09 nov 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Meissiexx
Meissiexx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende