rustig

Na vandaag ben ik blij dat ik eens een weekend niks heb gedaan. In plaats van dat ik zaterdag(avond) naar mijn vriend ben gegaan, ben ik van vrijdag tot en met zondag gewoon lekker thuis geweest. De afgelopen weekeinden ben ik bijna elke zondag vroeg op, rond 6/7 uur, om naar de autocross te gaan, waarna ik vaak doodop thuiskwam. Wanneer het geen zondag was, was het wel op een zaterdag, dan nog de zondag bij mijn vriend doorbrengen. Supeleuk en gezellig allemaal, maarja nu moet ik ook nog tijd aan school besteden.

Dit weekend heb ik besloten om gewoon rustig de tijd te nemen, 's ochtends uitslapen en 's middags van twee tot zeg rustig aan school werken. Het klinkt nogal saai maar ik heb best veel gedaan en het was ook heerlijk rustig. Het was ook wat noodgedwongen aangezien ik mijn vriend niet kon zien (hij moest bezig met de crossauto en ging dus zondag wel heen) en ik dus heel veel tijd had.

Nu weet ik dat dit niet echt een interessant verhaal is, het is dan ook meer voor mezelf. Ik wil mezelf eraan kunnen herinneren dat het niet erg is eens een weekendje niks te doen (behalve school dan).

Verder deze week nog heel wat drukte, gelukkig kan ik uitkijken naar mijn propedeuse-uitreiking donderdag en een etentje met mijn vriend vrijdag erg vrolijk (volgens mij als excuus omdat hij het twee weken lang te druk voor mij heeft gehad nahnah)
19 sep 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Meissiexx
Meissiexx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende