Nieuw/Advies?

Hallo iedereen,

Ik ben per toeval op deze site beland en ik vond het wel wat hebben, ik heb gezien hoe mensen elkaar ook advies geven en ik kan nu wel ff wat gebruiken..

Een klein jaar terug zei m'n vader opeens dat ik een halfbroer heb, in Engeland nog wel! Nu is het probleem dat zijn moeder, mijn vaders ex-vriendin mijn halfbroer daarmee naartoe heeft genomen en al het contact heeft verbroken, dat was 20 jaar geleden. Mijn vader heeft hem nooit meer gezien. Nu heeft mijn vader gezegd dat hij in contact kan komen met de moeder van die ex-vriendin dus zijn oma via mijn oma. Hij heeft het alleen nooit gedaan in het afgelopen jaar.

Ik heb het hem wel meerdere malen gevraagd, hij zegt steeds dat hij het gaat doen, maar hij doet het niet. Ik heb er een hekel aan het hem te vragen, ik bedoel het is voor hem vast pijnlijk. Mijn zus vindt dat ik erover op moet houden, maar het is toch niet meer dan normaal dat ik mijn(half)broer wil kennen? Ik begin er nu weer steeds meer over te piekeren, het wordt echt gewoon frustrerend, ik heb altijd een broer gewild.

Nu is mijn vraag wat jullie zouden doen:
Zelf proberen contact op te nemen met die moeder(zijn oma), of afwachten?

Ik ben benieuwd wat jullie zeggen...

27 mei 2013 - bewerkt op 27 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Meissiexx
Meissiexx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende