Snelle en Lekkere hap*

Ik heb van de week iets gemaakt wat ik al een tijd niet meer gemaakt had en gegeten.
Dat komt omdat ik ben gestopt met het gebruiken van zakjes en pakjes als ik iets wil maken dan probeer ik dat zelf te maken.
Nou is dat bij sommige dingen een beetje moeilijk en soms smokkel ik een beetje.
Dit gerecht bestaat eigenlijk uit 3 dingen waarvan 2 de vulling zijn en de laatste de buitenkant is.
De 1ste vulling was niet verwarmt en gebruikte ik verschillende groentes en rauwkost voor.
Voor de 2de vulling had ik gehakt gebruikt met verschillende kruiden met daardoor heen ui en champignons. Deze vulling had ik gemaakt in mijn wok en schelp ik er pas in vlak voor ik ging eten zodat het lekker warm blijft
Overigens heb ik ook nog een soort salsa/saus gemaakt. Op basis van tomaten met verschillende kruiden een klein beetje ketjap manis. Zoet maar vooral ook een beetje pittig want dat hoort bij dit gerecht.


Alleen de schelp van de taco heb ik niet zelf gemaakt. Allereerst heb ik verse spinaziebladeren in de schelp gedaan met daar bovenop onder andere vers geraspte rodekool.
Daarna een mijn mengsel van gehakt en als laatste mijn zelfgemaakte salsa/saus.
11 feb 2016 - bewerkt op 11 feb 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mysterion
Mysterion, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende