Soms mislukt het*

Ook al kook ik zo goed als elke dag voor mezelf met verse producten. Bij mij mislukt het ook wel eens en dat gebeurd dan omdat ik iets nieuws aan het uitproberen ben. Meestal zoek ik op google naar een recept en lees meestal op verschillende sites naar informatie. Met de informatie die ik dan heb begin ik dan te koken en terwijl ik bezig ben pas ik mijn idee aan.

Ik geef met koken heel gemakkelijk aan wanneer ik niet tevreden ben over een gerecht maar toegeven dat het totaal mislukt is dat vind ik nog steeds moeilijk. Als het een keer gebeurd dan heb ik er ook flink de balen in.

Vorig jaar heb ik met de kerst iets willen maken wat jammerlijk mislukte.
Ik zal jullie eerst een voorbeeld geven van hoe het er uit hoort te zien.


Dit zijn Dumpings.

In het verleden bestelde ik ze als ik in een sushi restaurant ging eten. Daar waren ze dan gevuld met gehakt of garnalen.
Niet alleen de dumping vind ik lekker maar ook het lauwe sausje dat je er bij krijgt.

Nu heb ik laatst bamboe stoommandjes gekocht met speciaal papier voor er in.


Zoals jullie kunnen zien is er een behoorlijk verschil.

Naar mijn idee was het deeg nog te dik.
Ook had ik ze tijdens het stomen lager moet plaatsen.
Bij toeval las ik ergens dat iemand een pastamachine gebruikte om het deeg uit te rollen. Als ik het binnenkort weer ga maken dan ga ik het weer proberen.
Heeft iemand tips of idee voor het maken van dumpings en de saus
14 jan 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Mysterion
Mysterion, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende