strelaxt!

Crunch! Weer een pringlescilinder erdoorheen!
Kan je gestresst en relaxt tegelijkertijd zijn want dat is zo ongeveer het stadium waar ik nu doorheen ga. Ik noem het maar strelaxt ofzo. Ik ben zooo lui!

Afgelopen week heel goed begonnen met studeren en........ daar is het ook bij gebleven. Morgen mijn eerste tentamen en ik heb eindelijk weer wat gedaan vandaag. Ik ben eigenlijk heel gestresst want ik kan echt niks aan op het moment. Zit al een paar dagen als een gebochelde kluizenaar op mijn kamer te fantaseren over hoe mijn leven zou moeten zijn. Of eigenlijk, over dat het leven van anderen me ZOVEEL lekkerder lijkt. Tegelijkertijd doe ik dus niks. Ik ben niet hier geweest (schaam schaam) en heb me eigenlijk voornamelijk bezig gehouden met youtube kijken, films huren en kant en klaar maaltijden in de oven ofwel de magnetron zetten.
Ook wil ik natuurlijk weer afvallen, en ik was even goed begonnen (waar kennen we dat van) en ben zeker te weten 3 kilo aangekomen. Ik ben dus aan de andere kant weer niet gestresst genoeg om mezelf te kunnen aanzetten om deze dingen te gaan doen. Ik ben heel lui en wil het eigenlijk niet zijn. Ik wil zoveel! Ik weet zelfs dat ik veel kan! Maar ik kom gewoon niet uit deze verschrikkelijke gewoonte die mij nu al zeker 3 jaar pijnigt. Hierdoor ben ik nu een eerstejaars zonder studiepunten en zijn mijn oudklasgenoten bezig met een bachelorafsluiting (weet je hoe lekker!)

grmfl..
20 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende