Telepathie

In mijn vorige column ging ik in op het fenomeen dat Lucide Dromen heet. Voor degene die deze niet gelezen hebben, Lucide dromen is in het kort weten dat je droomt. Dus dat je je bewust bent van het feit dat je droomt, en dat je hierin vrij bent om te doen wat je wilt. Dit alleen beperkt door je fantasie. Nou zat ik laatst te denken over de mogelijkheden hiervan, en vooral op het gebied van telepathie. Ik ben er namelijk van overtuigd dat telepathie mogelijk is, en dat het enige wat ons hier van weerhoud onze hersenactiviteit is.


Dit verbond ik in mijn gedachten met Lucide Dromen. Aangezien je dan je energie niet verspilt aan het besturen van je lichaam, zintuigen en omgeving, zou je misschien wel genoeg over hebben om in staat te zijn tot telepathie. Ik zie het als een soort computer. Wanneer deze met veel verschillende dingen bezig is, verdeeld het zijn energie/geheugen hier gelijkmatig aan. Maar wanneer ik slaap is al deze energie voor me hersenen.


Omat ik me de laatste tijd erg verdiep in telepathie, weet ik dat het zeker niet science fiction is. Het is duidelijk de volgende stap in de menselijke ontwikkeling met betrekking op communicatie. Ik heb ik een wat oudere column het al eerder gehad over de potentie van telepathie. Grootste deel van de conflicten ontstaan omdat mensen elkaar niet begrijpen, en wanneer je gewoon jouw gedachten en gevoelens kan ‘kopiëren’ wanneer woorden te kort schieten, kan dit tot veel meer begrip leiden.
Het lijkt mij werkelijk fantastisch als ik mijn gedachten en gevoelens gewoon in 1 keer zou kunnen delen mij mijn medemensen, en misschien zelfs wel met dieren. De communicatie zou dan ook veel sneller en duidelijker verlopen dan de dramatische manier van communiceren waar we nu nog onze tijd aan verdoen. Alleen al dat taal vaak de grootste barrière is voor integratie zegt al genoeg.


Het mooie van de connectie tussen telepathie en lucide dromen is dat deze activiteit waarschijnlijk plaats vinden wanneer ook de andere mensen slapen. Deze zijn dus ontvankelijk voor telepathie omdat ze puur ontspannen zijn. Een soort van MSN zeg maar, alleen dan wat sneller.


Maar wat zou het doel hier dan van zijn? Aangezien het een evolutionaire ontwikkeling is, moet het een doel hebben ter voordeel van ons ras. Het voordeel is denk ik vooral de snelheid. Je kunt sneller met elkaar informatie uitwisselen. Dit komt wel overeen met mijn theorie dat de ontwikkeling een soort van spiraal is, die steeds kleiner word. Als je kijkt naar de geschiedenis, neemt de ontwikkeling expentioneel toe. Mensen ontwikkelen zich steeds sneller. De vraag is waar het dan ophoud, en wat daarna komt.


Maar owk, dat zijn vragen voor een volgende column. Ik weet dat telepathie eraan komt, en misschien kan ik het door middel van lucide dromen versnellen. Wat ik wel weet is dat wij mensen ongekende potentie bezitten, en wanneer we deze nou eens zouden gebruik in het voordeel van ons ras en onze planeet, in plaats van oorlog en vernietiging, komt het misschien nog wel eens een keertje goed.
.dave

"De ontdekking van enige vorm van telepathie zou een revolutie betekenen in de wetenschap"

.dave
23 jun 2007 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van dave2006
dave2006, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende