Tiefuszooi!!!

ja hoor! Kom ik na 2 weken weggeweest weer aan in mijn 7m2 grote hutje, is het huis weer een enorme tiefuszooi. Mijn huisgenoten zijn gewoon genetisch geprogrammeerd om het zo vies mogelijk te maken. En het ergste was nog: Ik kwam net thuis in die aangekoekte etensresten en rondslingerende dingen die echt onherkenbaar waren, en juist op dat moment komt de huisbaas binnen!

Natuurlijk was ik de eerste die de hele lading over zich heen krijgt!
Die huisbaas denkt nu dat hij recht van spreken heeft omdat we er 2 weken geleden net niet uit zijn gezet door de brandweer. Hij heeft nu met 2 jaar vertraging eindelijk een brandalarm geinstalleerd. Hij moest wel want anders zouden we eruit gekicked worden.
Die man had ook gewoon valse tekeningen ingeleverd voor zijn vergunning. Zogenaamd waren er 2 nooduitganngen. 1 op de eerste verdieping, dan kom je op een niet brandveilig plat dak waar je vervolgens niet af kan; en 1 op de tweede verdieping wat niet meer dan een heeeeel klein raampje is waarna je eerst 6 meter naar beneden valt op het niet brandveilige plat dak.

Maar hij heeft goede voornemens voor het nieuwe jaar. hij wilde nieuwe vloerbedekking gaan leggen want we struikelen zowat over de losse flarden aan de trap en hij zei dat hij alles wat in de weg stond gewoon weg ging tiefen. Eindelijk OK!! Hij dacht mij er namelijk echt mee te hebben maar van mij mag hij echt alles wat op zijn pad komt wegflikkeren. Tis toch niet van mijsneaky.
07 jan 2008 - bewerkt op 07 jan 2008 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Elowenn
Elowenn, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende