Vrijdagavond

En terwijl de beklemmende tropische hitte langzaam zijn weg vervolgt richting het Zuiden en andere verderfelijke oorden, begint de chaos in mijn hoofd te veranderen in een grote groene vlakte met hier en daar een boom, gevuld met appels van geordende kennis. Nog steeds heb er niet zo heel veel vertrouwen in dat het allemaal gaat lukken deze proefwerkweek, maar ik ben al op de helft (vier van de acht) en het ging nog best okay. Tot nu toe pas twee keer "Chuck Norris" ingevuld bij open vragen. Gezien de gewoonte om soms hele proefwerken in te vullen met de term "Chuck Norris", vind ik dit een grote vooruitgang.
Het feit dat Asher een pindaplantje aan het opvoeden is tot een grote, sterke pindaplant die goed vrucht zal dragen, heeft mij op het idee gebracht om een cannabisplantje op te voeden tot een grote, sterke cannabisplant die goed vrucht zal dragen. Lijkt me toch een heel stuk grappiger. ^^

En dan nog een vraag voor jullie: wat vinden jullie de lekkerste chocolade? (smaak, cacao-gehalte, merk,... noem maar op)
Want de populairste chocola wil ik toch wel eens gaan proeven xD
03 jul 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Roodmerk
Roodmerk, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende