Vrouwen zijn echt de meest wonderlijke wezens!

Ik heb een heel lief meisje in mijn leven die ik graag mijn vriendin noem. Noem ik haar niet 'Mijn Vriendin' dan wil ik haar nog wel 's bij d'r naam noemen en als ik echt een goede dag heb wil ik haar ook wel eens Propedeusehoofd noemen. Het verhaal daarachter vertel ik misschien ooit nog wel.

Nu had ze maandag een bikini zien staan op internet die bij de H&M vanaf vandaag te verkrijgen zou zijn. De warme wintermaanden komen er aan, dus een bikini is zeer wenselijk als je op korte termijn een keer een wak ziet. Heerlijk, zo'n frisse duik!
Mijn vrije ochtend werd daarom gruwelijk verstoord door een wekker die om 7.30u afging. Want dadelijk was de bikini der bikini's al uitverkocht. Wat een groots drama zou dat zijn! Potverdomme! Stel dat ze in plaats van 9 bikini's MAAR 8 bikini's zou hebben. Het is een ramp.

De bikini was al uitverkocht, en nu worden er uren gestoken in het zoeken van precies dezelfde bikini. Ik geloof dat ie zwart was, maar: "neehee, hij is niet gewoon zwart! Hij is echt super mooi en ik móet hem hebben."

Vrouwen, wat een wonderlijke wezens!
08 okt 2010 - bewerkt op 08 okt 2010 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Hamer
Hamer, man, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende