*zucht* de maatschappij

Waar gaat het een met de maatschappij hoe het op dit moment gaat?

Dit is de vraag die ik me tegenwoordig steeds vaker stel.
Want waar gaat het heen als we door gaan op de manier waarop we nu bezig zijn?
De maatschappij is aan het veranderen en niet op een goede manier.

Kijk nou bijvoorbeeld vandaag:
Koninginnendag, een dag dat een groot feest zou moeten zijn. Pieter word 70 (vergeef me als ik me vergis) julliana’s geboortedatum is 100 jaar geleden en de koningin viert haar verjaardag. Toch is er 1 gek die het in zijn hoofd haalt om dwars door de menigte te rijden, daarmee 18 (vergeef me opnieuw als ik me vergis) mensen raakt en er 5 daar mee dood. Koninginnedag naar de filistijnen 5 doden en de koningin bijna in tranen.

Het is toch bezopen? Serieus hoe komen deze mensen bij deze maffe acties?

Nog zo’n voorbeeld:

Ik stond vorige week of 2 weken geleden bij de truck tour te kijken, dit is een tour waarmee vrachtwagenchauffeurs luid toeterend een route rijden met mensen met een beperking. Er staan daar op kruispunten verkeersregelaars om het verkeer te regelen EN NOG zijn er mensen die daar niet naar luisteren. Zelf een oud vrouwtje stak over tussen de vrachtwagens en de jongeren konden niet even het respect opbrengen om even te wachten.

Dus kom op mensen! Doe gewoon even normaal dan doen we met z’n alle al gek genoeg. We zijn een vrij land maar toch worden we met z’n alle steeds asocialer. Dit moet me echt even van het hart. Mensen laat elkaar in elkaars waarden en probeer een beetje respect voor elkaar op te brengen. Dan wordt het hier misschien weer iets gezelliger!
30 apr 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende