Huis gekocht!

hoi hoi

Maar weer eens even een up-date. Vorige keer was ik bezig om bloeddonor te kunnen worden. Vorige week kreeg ik een kaart van de bloedbak dat ik deze week voor het eerst bloed mag komen geven en ik ben van plan om dat vrijdag te gaan doen. Spannend dus.

Daarnaast hadden we een gesprek met de bank. Nou zoals verwacht konden we lenen en meer als we verwacht hadden. Daarnaast zijn we nog naar dat huis is goirle gereden maar dat was niks. We hebben daarna nog verschillende huizen bekeken.

Daarna was het al weer carnaval echt verschrikkelijk. 1 avond echt leuk gehad en in het weekend moeten werken. Daarna had marieke 2 keer geen zin om mee te gaan dus dat was wel heel erg jammer. Gelukkig ging ze de laatste keer toch voor mij mee. De laatste dag van carnaval, dinsdags dus. Zijn we voor de 2de keer bij een huisje wezen kijken...

En daarna is het heel snel gegaan. We hadden de 2de keer een aankoopmakelaar mee genomen en die heeft woensdag voor ons een bod uitgebracht. Donderdag (voor dat we naar P!nk gingen) kregen we te horen dat we al een tegenbod hadden! geschokt dus weer een ander bod uitgebracht , vrijdag kregen we weer een ander bod en toen schilde het nog maar 2.000 tussen dat van hun en dat bod van ons. Een collega van mij (ja ik moest die dag werken en dat weekend ook) dan denk ik dat ik je mag feliciteren. En ja hoor, om half 4 kreeg ik telefoon van marieke: " ik heb slecht nieuws.. ik: o, hoezo? nou, vanaf 1 mei zit je met mij opgescheept Ik was aan eht werk en was dus super blij! gelijk papa en mama gebeld en mijn vrienden (met toestemming van me andere collega's en mama had het te kwaad en later had ik die moeder van Marieke ook nog aan de lijn en die moest ook huilen. Dacht echt bij mezelf heb ik weer. Huilende moeders maar goed snap het wel. Nu zijn we dus een heleboel aan het regelen en waarschijnlijk kunnen we er 15 mei of begin juni in! Allemaal super leuk dus!

Liefs,,

p.s dit huisje is het geworden: http://www.funda.nl/woningaanbod/koop/Detail/Default.aspx?id=dba07e6f-15ed-4047-8580-7cd25a7e092f&objecttype=DetailKoopObject&hbx=1
04 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende