samenwonen o.a

hoi hoi,

Zijn we weer een keer. Het gaat super goed met mij en met ons (mij en marieke) maandag
(morgen dus!) hebben we een gepsrek met de bank om te kijken of we een hypotheek kunnen krijgen en zo ja hoe hoog spannend dus. Daarnaast zijn we maandag terug gekomen van een heerlijke vakantie week in Limburg. Overdag gewoon leuke dingen gedaan en 's avonds lekker met z'n 2en op de bank gerelaxt. Heerlijk dus! Helaas was er een enorme domper op de vakantie en dat is dat we zaterdag in de vakantie 's nachts een sms van een vriendin kregen dat haar vader was overleden dus dat was echt minderverdrietig 'gelukkig' is ze heel positief ingesteld want naast dat haar vader is overleden is haar moeder aan het genezen van borstkanker. Maar ze heeft geen zin in het depressief gedoe... Het enigste wat ik verder over haar kan zeggen is dat ik enorme bewondering heb voor hoe ze met de situatie omgaat en respect voor haar heb.

Marieke heeft daarnaast promotie gekregen. Ze heeft 36 uur gekregen en dus een hoger salaris en een hogere functie. En daarnaast krijg ik 31,5 uur dus allemaal super dus. We hopen echt dat we samen kunnen wonen morgen avond weet ik meer.

Daarnaast Vrijdag medische keuring gehad omdat ik bloeddonor wil worden. Naast de vragenlijst (die trouwens helemaal goed was) werd ook mijn bloeddruk, hartslag en hemoglobine(HB) gehalten gemeten.

Bloeddruk 118/81
hartslag: 84
HB: 8.4

Alles keurig netjes dus En nu gaan we weer streng opletten met eten na een heerlijke week vakantie in limburg.

Groetjes Marjolein
01 feb 2009 - bewerkt op 04 mrt 2009 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende