afgelopen weekend

vrijdag

Om 7 uur opgestaan om me klaar te maken voor school. Om 8 uur naar stage gefietst, onderweg het nieuwe nummer van marco B gehoord (echt super nummer maar dat heb ik al eens gezegd) en daarna van 8.15 tot ongeveer 16.45 stage gelopen. eigenlijk kon ik om half 5 al naar huis maar ik ben langer gebleven omdat ik om 5 uur moest oppassen en het oppas adres was eigenlijk de straat over steken dus ik was langer gebleven. Eerst met de kinderen nog even buitengespeeld (wat was het lekker weer he?) en daarna frietjes gaan halen. en todat het bedtijd is nog televisie kijken met de kinderen. toen de kinderen eenmaal in bed lagen was het televisie kijken en chips eten totdat de ouders thuis kwamen (rond 2 uur 's nachts) dus het was een lange dag geweest.

Zaterdag

Om 10 uur eruit om onze hond uit te laten, bleek dat pap dat al gedaan had dus dat was minder anders had ik nog een uur kunnen blijven liggen maar goed ik ben toch op gebleven en om 12 uur hadden we familie dag, we zijn wezen jeu 'd boule (schrijf je dat zo??verward en ik was 2de geworden van de hele familie terwijl ik het nog nooit gedaan had. om 4 uur zat ik er helemaal door heen en dan kun je wel zeggen je hebt toch 8 uur geslapen maar als je een hele dag zeer actief bezig bent geweest is mijn mening dat je best nog moe kunt zijn. Maar we zijn wezen eten bij de chinees en ik moet zeggen daarna ging het wel weer dus toen we met een aantal mensen gingen stappen nog even was ik nog mee geweest. Het was half 2 toen ik bed lag en toen ik op me telefoon keek (ik had hem niet mee genomen) had ik 2 sms-jes gehad allebei van *k in de eerste stond dit:

kan ik je ff bellen gaat super kut
(tijd: 21.55)
en nog geen 2 min later had ik nog een ander sms-je gekregen waarin stond:

laat maar gaat wel weer
(tijd: 21.57)

dus ik had echt zoiets van hier klopt iets niet dus gevraagd of ze me zondag wou bellen en dat als ze dat niet deed zou ik haar maandag bellen want ik wou gewoon weten wat er aan de hand was,

Zondag
Voetballen!! klere wedstrijd eerst staan we voor met 0-1 door een penalty en later in de 2de helft komen ze terug tot 2-1 wat een rotzooi zeg, het enigste positieve aan de wedstrijd was dat ik bijna de hele wedstrijd heb gespeeld.

Maandag
Vandaag heb ik mijn studiebeoordeling gehad en hij is super!! vrolijkerg vrolijk dit staat er in
* positieve studiebeoordeling
toelichting:
Proficiat Marjolein,
Je hebt veel tegenslag gehad in de afgelopen periode, maar door je positieve inzet en grote Wilskracht ben je in de goed richting gegaan! Nu volhouden marjolein!!

Echt super goed vrolijk kreeg een heel groot compliment van *h mijn mentor toen ze mij mijn studiebeoordeling wou geven zei ze ja dames even een applausje voor marjolein want die heeft haar schouders eronder gezet en echt laten zien dat ze dit wil en door wilskracht heeft ze afgelopen week weer 2 8en gehaald dus goed gedaan marjolein vrolijkerg vrolijk echt super en toen de hele klas voor mij klapte had ik echt zo iets van nee dat hoeft ik had een vuur rode kop natuurlijk maar ergens gaf het me wel een goed gevoel vrolijk

ik heb net *k nog gebeld omdat ik echt wou weten wat er aan de hand was en er was zaterdag nogal harde muziek bij haar in de buurt omdat er trekker trek in berkel enschot was en daar kon ze niet tegen want dat wou ze ook ze wou gewoon springen, dansen en lol maken vandaar dat het zo rot ging. We hebben daarna wel een heel gezellig gesprek gehad (van bijna een uur!!) maar het was wel echt gezellig en volgende week woensdag bel ik haar weer want dan is ze jarig!!

Eigenlijk een veel te lang verhaal. ik zal proberen iedere dag weer te gaan schrijven maar soms kom ik er echt niet aan toe blozen sorry daarvoor.
Tot snel

liefs,,
24 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van marjolinos
marjolinos, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende