Almost..

18+ verhaal
We zijn nu bijna bij het weekend.. Alweer.. En alweer wil ik hem zien. Nog steeds moet ik hem zien. Ik heb aan mijzelf toegegeven dat ik opnieuw verliefd ben. Verliefd op een ander. Dat is de term ervoor. Ik krijg hem niet uit mijn hoofd. Sinds dag 1 dat ik met hem spreek al 1 maand nu bijna zijn we alleen maar aan het praten via facebook. Onze gesprekken gaan steeds dieper en hoe dieper we gaan hoe meer ik naar hem verlang. Ik droom over deze man en vannacht weer voor de 2e keer en ik hou t maar bij een 'intense droom' dan weet je wel wat ik bedoel. Hoe echt dat voelde was niet normaal. Ik voel t nu nog.. Net alsof t echt was. Ik wil hem.
Ik hou van een man zoals hem zoals hij is zoals hij doet zoals hij met mij praat is gewoon heerlijk. Ik wil deze man ruiken voelen proeven alles door elkaar.
Dan hebben we nog altijd mijn 'vriend' waar ik geen zin meer in heb, eerlijk. Door wat er steeds maar blijft gebeuren is dus weer gebeurd bijna een week geleden. Ik word er zo moe van. Ik ben hem zat echt waar, ik vroeg God een hele lange tijd geleden voor een reden om t stop te zetten deze relatie en een paar maanden geleden verscheen hij. Ik ben helemaal gek op hem en hij op mij.
Man of my dreams i hope we soon can be together.
Ik hoop dat ik hem zaterdag kan zin desnoods vrijdagavond al zodat ik hem kan knuffelen zoals ik hem heb beloofd. Hij is 1.88 lang en ik ben 1.64 kort hihi.. Hij vroeg me zelfs of ik alleen een knuffel wou waarop ik zei nee ook een kus op me wang waarop hij weer antwoordde die krijg je zowiezo van mij. Heerlijke vent is t..

To be continued..
02 nov 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunshine27
Sunshine27, vrouw, 37 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende