And now.. I'm back

18+ verhaal
En nu..
Nadat ik bevallen was van de jongste geen sex meer gehad..
En dat letterlijk 4 jaar lang

Toen ik 14 was had ik een date mijn aller eerste date bij mijn moeder thuis omdat ik daar woonde natuurlijk.. Het was via de TMF chat toen
Ik weet nog hoe nerveus ik was maar toen ik hem eenmaal zag wist ik het zeker ik wil hem...

We hebben gepraat en alleen gekust meer is er niet gebeurd.. Maar daarna heb ik hem nooit meer gezien

Nu al deze jaren later liep ik een keer buiten in de buurt, het regende dus ik had mijn muts op van me jas.. En er liep een man mijn richting op met een pet op maar ja dat is zo vaak..

Hij kwam dichtbij en ik zag al dat hij best wel knap was maar ook kreeg ik een gek gevoel.. We keken elkaar aan en hij zei hallo en ik in shock mode zei ook hallo..
Niet wetende dat deze knappe verschijning mijn niuuwe buurman was totdat mijn huidige partner zei dat er een nieuwe buurman was maar die had ik zelf nog niet gezien (dacht ik)

Op een dag in de tuin stond hij toevallig op 't balkon en mij partner zei kijk dat is de buurman waar ik 't over heb.. Niet wetende dat ik hem zou zien zitten met al z'n tattoos en lekkere haar zonder petje.. En weer kreeg ik dat gekke gevoel..
Na een paar weken een bbq in de tuin en hij had hem ook nog uitgenodigd en wat neemt de buurman mee?
Mijn favoriete vlees voor de bbq speklappen omdat hij dat ook zo lekker vind..
Na afloop wou ik 't vragen of ik hem niet ergens van ken toen we een paar minuten alleen waren maar ik kreeg 't niet over me tong heen om 't te vragen..

Toen ik weer een keer buiten liep richting huis zag ik hem de straat uit lopen, hij wou eigenlijk meteen oversteken maar liep toch maar met een hele grote bocht rechtdoor omdat ik er ook aankwam lopen.. Hij liep voorbij en zei goedemiddag en ik zei goedemiddag buurman..

Na deze dag kon ik 't niet laten om zijn nummer uit mijn partner z'n telefoon te pakken en die ene vraag te stellen of hij 't was van al die jaar geleden waar ik dit verhaal mee begon en mijn vraag werd bevestigd.. It is him..

Ondertussen na vele appjes alweer ben ik aan de ene kant blij dat hij terug is in mijn gekke chaotische leven maar ook verdrietig because he seems like he is the one for me.. Na al die jaren is hij mijn buurman.. De knapste ooit.. Ik vroeg me altijd af wanneer mij dat zou overkomen dat ik die ene buurman heb waar je verlegen van word and boom here he is..

We shared sexy moments already of course in his basement..(one time only) and a kiss outside before I got home from work.. That's the crazy girl I am..

Maar dan komt 't nu..
Ik ben nu inmiddels zwanger na 4 jaar de eerste keer Seks te hebben gehad na en ruzie vooraf omdat mijn partner vond dat 't gek was dat er nog geen intimiteit was binnen onze relatie.. So I gave him what he wanted for those 3 minutes only.. And now I'm due in August..

Hij daar schuin boven weet ervan natuurlijk maar het is niet zo dat ik met smart zat te wachten om hem dat te vertellen dat snap je wel..
Want wat zou hij denken over mij terwijl we zo in elkaar opgaan, niet dagelijks maar zo af en toe versturen we onderling berichten..en hij wist ook van de situatie en zelf had hij het ook een soort van meegemaakt.

What a life right?
Ik ben blij dat ik mijn hart kon luchten hier online want ik kan dit bij niemand anders..
Bang dat je word verraden of dat 't bij de verkeerde terecht komt..

Dank jullie wel voor 't lezen en ik hou jullie op de hoogte zodra dit weer mogelijk is..

kiss
06 mei 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunshine27
Sunshine27, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende