Toen zag ik hem

18+ verhaal
Sinds een paar maanden ken ik hem via zijn lieve vader, met wie ik samenwerk. Hij beschreef zijn zoon als een man in mijn oren. Een man van wie ik wel meer wou weten ondanks ik een relatie zit met een dochter van bijna anderhalf. Ik hoorde op een dag zijn naam en toen kwam er de trotse foto die zijn vader mij toonde. Toen wist ik het direct. De man van mijn dromen na zovele verhalen gehoord te hebben.
Nu mijn relatie nog. Een relatie waar veel in gebeurd een relatie die hobbelig is. Met vele ruzies en ja ook kleine opstootjes. Elke weekend hetzelfde verhaal. Hierdoor wil ik weg het liefst nu zoals elke vrouw die in zo een situatie zit. Man werkloos, vrouw is de kost winnaar. In het begin kon niks ons breken en helemaal niemand. Maar naderhand heeft ie t zelf verkloot waardoor ik nu verliefd op een ander ben. Ja verliefd.. Crazy in love.

Ik heb mijn droom vent toegevoegd op facebook nadat ik steeds via zijn lieve vader berichtjes doorgaf. Sinds deze dag is het helemaal aan tussen mij en hem. Hij met zijn mooie glimlach en zijn profielfoto die ik niet eens durf te liken maar met mijn ogen eet ik hem op.
Ik heb niet eens zijn nummer maar dat komt ook nog wel dat garandeer ik mezelf.

Ik heb een echte man nodig in mijn leven

Part 2 wordt vervolgd

Xxx
16 okt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunshine27
Sunshine27, vrouw, 37 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende