Wanneer dan?

18+ verhaal
Gisteravond dacht ik eindelijk ik word verlost van deze drama waar ik in leef. Hij zei me dat ie weg zou gaan terug naar zijn stad naar zijn familie. Eindelijk dacht ik.. Tot nu.. Ik ga gewoon weer werken en wanneer ik thuis kom moet ik hem weer aankijken en zeker doen alsof er niks gebeurd is gisteravond. Net als altijd acteerdingen , masker op.
Nog steeds wil ik de man van me dromen. Maandag vroeg ik hem wat hij a.s zaterdag doet maar hij zei dat ie naar Belgie gaat en dat we voor een andere dag kunnen kijken... Zucht..
Ik wil hem zo erg dat ik er gek van begin te worden.
Mijn eigen vriend geef ik geen seks meer al 2maaden nu bijna niet. Er moet toch iets zijn zodat hij vanzelf weg gaat? Lijk ik nu egoïstisch?
Ja dan moet t maar want ik weet niet wat ik anders moet want hij gaat maar niet weg. Ik denk bijna dat hij stalker word als t ooit uit gaat om wat voor reden dan ook. Hij deed gisteravond stoer en ik vroeg hem waar slaap je dan? Waarop hij zei: ik slaap wel op de bank fuck jou. Ik dacht bij mezelf je komt toch wel in bed kruipen maar niet naast mij in iedergeval.

Ik vind mijn droom vent zo superlekker dat ik iets met hem wil doen. Als ik aan hem denk krijg ok de kriebels en de tintelingen..
Wil hem zo graag in zn ogen aankijken en zn aftershave ruiken..

Droom ik of word dit ooit waarheid?
27 okt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunshine27
Sunshine27, vrouw, 37 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende