Toen ik hem zag Part 2

18+ verhaal
Nu is t ochtend vroeg. Ik heb zelfs over hem gedroomd maar niet vannacht dat was eergister. Ik lag op de bank ergens in een huis en opeens hoorde ik zijn stem, zijn stem die al in t echt 1x heb gehoord toen zijn vader hem belde vroeg ik of ik mee mocht luisteren omdat ik wou weten hoe hij klonk. Terug naar de droom, hij kwam binnen en zat direct naast mij. Daar begon een gesprek en ik keek in zijn mooie donker blauwe ogen en zo snel was mijn droom ook weer voorbij. Zaterdag hadden we het over afspreken en dat het zo koud was. Ik vertelde hem dat ik het liefst naast hem lag onder de dekens lekker warm waarop hij antwoordde klinkt goed. Dat klinkt het zeker.

De vraag die in mijn achterhoofd hangt is of hij weet of ik een relatie heb (wat voor 1) want dat staat toch echt duidelijk op mijn facebook relatie status. Ik ga ervan uit van wel. Toen hij mij vroeg of we een keer afspreken in mijn wijk waar ik woon antwoordde ik met ja hoor tuurlijk maar dan spreken we buiten ergens af omdat als ik met hem binnen ergens afspreek moet ik toegeven dat ik mijzelf niet vertrouw omdat ik naar deze man hunker.

Sommige dingen kun je niet tegen iedereen vertellen vandaar dat ik een andere uitlaatklep over liefde zocht.

Ik vind hem echt geweldig. In mijn leven heb ik 2 echte relaties gehad. Deze laatste ken ik via internet aan de hand van een foto en toen kwam hij mijn droomman ook via een foto. Nu nog in t echt.

Zou hij t dan voor mij kunnen zijn?
..
17 okt 2016 - bewerkt op 17 okt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunshine27
Sunshine27, vrouw, 37 jaar
   
Schrijver staat geen reacties toe.
  vorige volgende