What am I

Zucht.. Zo begin ik dit bericht

Ik zit overal nog steeds midden in.
Inmiddels een zoontje van 8maanden, de mooiste baby ooit maar als ik naar zijn vader kijk word ik misselijk, gevoelloos,radeloos,emotieloos maar vooral verliefd zijn loos.
Ik voel niet meer wat ik voelde voor hem toen ik hem net leerde kennen.

Ik ben nog steeds en altijd verliefd op mijn prins op een zwarte motor.

Nadat mijn huidige vriend (ik noem hem liever ex) erachter kwam dat ik 'vreemd ging' in zijn ogen terwijl ik alleen maar heb gesproken met hem en 2 ontmoetingen (waarvan hij natuurlijk niet afweet) zonder iets te hebben gedaan dan alleen praten, heeft hij besloten om bij mij te blijven.

En dat was allemaal in de maand Feb 2017 en in Maart 2017 was ik zwanger na 1x sex te hebben gehad na bijna 4maanden geen sex te hebben gehad omdat ik mijn prins leerde kennen en mezelf wou sparen voor zijn liefde en niemand anders omdat mijn huidige relatie tot de dag van vandaag niks maar dan ook niks voorstelt..

Inmiddels bevallen na 8maanden en na 3maanden van mijn zwangerschap geen seks meer gehad met hem tot vandaag aan toe omdat ik hem nog steeds niet wil. Niet meer, nu niet morgen niet overmorgen ook niet..

Ik voel me raar ben ik dan gek of verward of koppig egoïstisch of gewoon dom of zwaar maar dan ook zwaar verliefd op een ander?

Hij wilt wel natuurlijk het is een man en vaak hoor ik ook dat hij ergens anders gaat wippen zoals hij dat altijd zegt maar het boeit me niet van mij mag hij zn gang gaan dan kan ik zeggen hé hé eindelijk, nu kan je eindelijk gaan.. But that is not gonna happen..

Ik wil dit allemaal niet meer
Ik praat nog bijna elke dag met mijn motormuis en gister was t weer heel diep zoals 'vroeger'
Het liefst ben ik bij hem in zijn buurt wil ik em kussen en vasthouden,dingen die met deze huidige niet meer doe en ook niet wil doen..

Geef ik hem hints of ben ik raar bezig?
Hij ziet t niet of wilt t niet zien dat ik hem niet meer wil..
Ben ik dan bang om mijn mond open te doen en de waarheid te zeggen of te zeggen dat hij gelijk heeft wanneer hij zegt dat ik iemand anders wil? En ben ik daarna naïef en te ontkennen terwijl ik iemand anders nog steeds leuk vind?

Word vervolgd.. verliefd
Kus ....
25 jul 2018 - bewerkt op 25 jul 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Sunshine27
Sunshine27, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende