Als ik had geweten.

Als ik had geweten dat me vriend nog met drugs bezig was, had ik hier niet gezeten. Dan was ik niet begonnen aan een relatie.

Als ik had geweten dat ie nog de dag voordat ik bij hem sliep aan de coke had gezeten, was ik überhaupt nooit naar ze huis meegegaan.

Ik vroeg hem nog: heey suus kwam met de woorden :' heeft ie wat in je drankje gedaan?' Naar me toe, maar zit je aan drugs? ( was nogal wasted die avond ervoor) & me vriend zei : nee en nou ik heb in verleden wel gebruikt en blabla..

Maar de nacht voor me had ie nog gebruikt. Waarom moet ik achter die leugen komen 8 maanden later?!

Ik ben gefrustreerd, verdrietig en radeloos. Weet ook niet welke kan ik op moet.

Hij lijkt totaal niet meer op de jongen van 9 maanden geleden. Hij past veel minder goed bij me en we verschillen teveel. Terwijl in er begin dat totaal niet zo was. Hoe kan iemand zo opeens veranderen? Eerst had ie altijd zoveel begrip voor me, we hadden echte conversaties en we zaten echt op dezelfde golflengte.. Maar tegenwoordig..

Het is zo gemixt, ik hou van hem maar tegelijkertijd begin ik steeds meer het tegenovergestelde te voelen. Me alleen te voelen en ondergewaardeerd (ik doe immer niks volgens hem etc) ik begin hem soms ook wel te haten. Hoe heeft hij me al die tijd zo voor kunnen liegen waardoor ik ben waar ik nu ben.
Ik haat mezelf omdat ik zo afhankelijk van hem ben geworden door samen te wonen.
Ik haat mezelf omdat ik met een schatten van een dieren zit waardoor ik niet zomaar bij hem weg kan.

Ik haat mezelf omdat ik wispelturig ben en omdat ik maar niet weet wat me gelukkig zal maken of me op de goede weg zal helpen.
26 mrt 2013 - bewerkt op 10 okt 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Tequilla
Tequilla, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende