Zwanger en kwaaltjes

Vandaag ben ik 10 weken en 4 dagen zwanger. Het is gepland en dus zeer gewenst, maar die kwaaltjes!!

Iedereen zegt altijd "je moet er wat voor over hebben", maar ik heb de afgelopen weken de hele dag door last van maagzuur. En in de ochtend zo erg dat ik ervan moet overgeven...

Niets helpt bij het verminderen ervan en ik raak gewoon een beetje moedeloos. Ja ik wil heel graag een kindje, maar dat betekent niet dat ik dit prettig moet vinden!

Veel vrouwen hebben pas aan eind last van maagzuur, dus op internet is er ook maar weinig over te vinden als je het in het eerste trimester al heb!

De ene keer lees ik dat het met twaalf weken stopt/mindert omdat het hormoon dan overgenomen word door de placenta en je lichaam eraan went. En de andere keer lees ik weer dat het alleen maar erger gaat worden.

Ik vind het zo verschrikkelijk, door de maagzuur krijg en hou ik maar weinig binnen waardoor ik me weer hartstikke schuldig voel tegenover me baby. Gisteren bij het eten van me spinazie brak ik dan ook in tranen uit, omdat ik het niet naar binnen kreeg en alweer bijna over me giechel ging.

Me man zit alsmaar van " ja we gaan groentes eten want je moet wel vitamines binnen krijgen". Duh alsof ik dat zelf niet weet en erg genoeg vind dat het me niet lukt! Raak zo gefrustreerd van dat maagzuur.

Ik zit er op het moment gewoon even helemaal doorheen en dat al met bijna 11 weken, toppie! huilenbah!
01 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Tequilla
Tequilla, vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende