Altijd

Pfffff, love sucks big time mensen. Want elke x als ik een jongen leuk vindt, is hij of a) bezet, b) vindt hij me niet leuk, c) te oud of d) een combinatie van de 3. En als er dan een jongen is die mij ook wel leuk vindt, en die beschikbaar en niet te oud, kortom, waarbij ik dus echt een kans kan maken, WORDT HIJ GEWOON ff door een VRIENDIN weggekaapt!! Terwijl ZE WEET dat ik hem leuk vind, en terwijl ze heeft gezegd dat ik hem het 1e heb gezien, dus ik hem mag hebben en ik een kans krijg. En dan wel gewoon ff met hem afspreken!! 8ER ME RUG OM!! HALLOOOOO, en dat noemt zich dan VRIENDEN!! GSUS!! Ze springt gewoon er bovenop!! Terwijl ze OM DE HAVERKLAP een jongen leuk vindt, en dan 'zooooo in loooove is'. Damn!!!
En bij een andere jongen, dan vindt een vriendin hem ook leuk, maar zij zag hem het eerst, dus ik back off natuurlijk, en ik zou sowieso de strijd verliezen, want die verlies ik namelijk ALTIJD!!
Is het dan echt niet op de 1 of andere manier mogelijk dat IK ook eens een leuke jongen kan tegenkomen waarbij ik een kans maak ZONDER dat hij wordt weggekaapt of dat iemand, die meer kans maakt (ik ben nogal oncker qua uiterlijk bij jongens, maarja wat wil je als je steeds toen je jonger was naar je hoofd hebt gekregen dat je lelijk bent) hem ook leuk vindt??!! Zou dat misschien 1x kunnen? Alsjeblieft?? Cause I serious need some one to love, and who can love me back. Echt waar. En over dat uiterlijk, dat is serieus niet om complimentjes te krijgen of medelijden ofsow, maar als het over jongens gaat, ben ik echt serieus heel erg oncker over me uiterlijk, omdat het altijd van die populaire jongens waren die zeiden dat ik lelijk was (ik was toen 12,13,14 jaar, dus dan maakt dat een behoorlijke impact op je zelfvertrouwen). En ik heb wel vriendjes gehad, 2, en verder nog wel sjans (van gasten van 21 en 25, en ook jongens van mij leeftijd), dus dan zou je zeggen dat ik dan wel wat meer zelfvertrouwen zou hebben gekregen. Nou niet dus. Want als ik een jongen echt leuk vind, vindt hij mij nooit leuk. Dus op dat moment heb ik dan niet zo veel aan die keren dat ik sjans had. Want op dat moment boeit dat niet. Want dan gaat het op dat moment om DIE jongen, die me dan niet leuk vind. En dan moet je nagaan dat ik dat dus elke x heb. Get the picture? Ik krijg wel es aand8 van jongens, maar nooit van degene van wie ik het wil, met wie ik iets zou kunnen krijgen, als hij me ook gewoon leuk vond.

Pffff, sorry dit moest er gewoon ff uit....

Wish me luck met de volgende jongen, cause i'll need it

Doeii xxx
23 sep 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van charlyjp
charlyjp, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende