Confused!!! Tips?!?!

Ik vind een jongen, E., al een tijdje leuk, en hij zei op msn steeds Lieverd en Loveyou ensow, dat soort dingen, en na een tijdje had ik een email gestuurd met dat ik hem leuk vind en dat ik wilde weten hoe het van zijn kant zat. Hij vond mij ook heel erg leuk, en hij meende dat lieverd en loveyou ensow ook, maar hij moest verwerken van z'n ex (ze was 2x vreemdgegaan), dus wilde hij nog ff nix, maar misschien later wel. Naja keej kan toch? Paar dagen later hadden we afgesproken, en toen hebben we ook gezoend... maar toen had ik ook gezegd dat ik dat liever niet wilde, want ik wilde dat hij eerst ging verwerken. En had gevraagd hoe het zat met een ander meisje, L. Hij zei dat hij haar een leuk meisje vond maar meer niet, en dat hij mij echt leuk vindt.

Maar opgegeven moment had ik wel sowiets van: ja en nu? Moet ik gaan zitten w8en ofsow? Het was allemaal nogal vaag, dus had ik op een zaterdag tegen hem gezegd dat het graag of niet is, en dat ik niet veel langer ga w8en.. Toen zei hij: ja maar ik ken je nog niet goed genoeg om al iets mee te nemen.. En toen zei ik: naja dan kap ik dat lieverd en loveyou gedoe liever af, want dat heeft voor mij dan ook geen nut, als ik moet w8en. MAARR toen zei hij: jamaar ik meen het wel!
Dus ik eerst natuurlijk wel happy, van naja keej, dan w8 ik misschien nog wel ff.

Maar nu denk ik, en dat zeiden vrienden ookal, hoe kan hij dat Lieverd en Loveyou wel echt menen, erwijl hij m niet goed genoeg kent? En ze zeggen ook steeds dat ik echt dat moet gaan vragen en om echte duidelijkheid, want dit gaat nergens naar, en een paar zeggen ook steeds dat hij me misschien wel gebruikt ofsow :S en dat hij een lul is dat hij dit doet, dat hij het niet waard is.
En misschien hebben ze gelijk, dat weet ik niet, en aan de ene kant wil ook er ook echt gewoon mee kappen, want misschien wilt hij uiteindelijk wel helemaal nix en dan heb ik voor nix 2maanden zitten w8en... Maar aan de andere kant wil ik toch niet opgeven :S
Het is echt confusing :S

So please help me!! Ik weet echt niet wat ik hier nou mee aan moet!!
24 dec 2006 - bewerkt op 24 dec 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van charlyjp
charlyjp, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende