Balans vinden

Ik vind het zo moeilijk om een balans te vinden in bezig zijn en rust houden. Bezig zijn gedurende dag is voor mij heel belangrijk, omdat anders de kans bestaat dat ik in bed blijf liggen. Maar elke dag een activiteit is weer teveel, dat houd ik (nog) niet vol.

Zó frustrerend. Ik wil soms wel, maar dan lukt het gewoon niet. Maarja, als ik moet werken, dan ga ik natuurlijk toch. Omdat ik weet dat het goed voor me is. Alleen kost me dat soms best veel moeite, maar leg dat maar eens uit... Dus ga ik maar door en door. En als ik dan thuis kom, dan kan ik bijna niet anders dan even gaan liggen, en ik val dan ook als een blok in slaap.

Mijn dag/nacht ritme helpt ook niet mee natuurlijk... Als ik dan een keer wakker en fit ben dan doe ik allerlei dingen, en dat is vaak in de nacht... terwijl ik dan zou moeten slapen. Ben ik de volgende dag natuurlijk weer moe. Handig.

Ik moet het nou ook maar weer niet te laat maken. Ik hoef gelukkig pas 's middags te werken, maar nou moet ik 's ochtends oppassen dus toch vroeg op...
02 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van calinnero
calinnero, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende