Bijzonder stukje vlees*
Vorig jaar heb ik veel nieuwe dingen gegeten en ook bereid. Vorig jaar had ik mezelf een doel gesteld en dat was minimaal elke week iets nieuws eten maar vooral bereiden.
Afgelopen jaar heb ik veel nieuwe dingen uit mogen proberen en dit gerecht is mij het meeste bij gebleven.
We vergeten soms wel eens waar het vlees vandaan komt en al was dit best een beetje confronteren. Ik was namelijk niet op de hoogte dat we big gingen eten. vervolg die gedachte al snel bij mij.
De big werd in ze geheel gebraden aan het spit en vervolgens werd het in stukken gehakt. Die stukken ging op de barbecue en werden daar even om en om gegrild.
Zonder dat de big echt gekruid was smaakte deze verschrikkelijk lekker. Ondanks dat niemand dit snel zal gaan proberen wil ik wel even zeggen dat het een aanrader is.
Als het goed gedaan is dan zal je zeker zeggen dat dit het lekkerste stukje vlees is dat je tot nu toe hebt gegeten.
Groetjes mysterion succes met koken
Mysterion, man, 40 jaar
Log in om een reactie te plaatsen.
vorige
volgende