Blahhh blahhh

Pff ik moet eigenlijk slapen. Met de begeleiding hier afgesproken dat ze voortaan ook op maandag- en vrijdagochtend hier langskomen... speciaal voor mij... zodat ik ook op de dagen dat ik niet hoef te werken wél op tijd op sta. Why oh why heb ik dat afgesproken? Ik wil morgen de hele dag in bed liggen en helemaal niet opstaan. Deze week is al druk genoeg geweest!!!

Vandaag gewerkt. Leuke middag gehad, maar ik miste mevrouw M. Hoorde van een collega-vrijwilliger dat het niet zo goed met haar ging, dus na afloop even bij haar langs gegaan. En het gaat idd helemaal niet goed. Moeilijk om te zien. Ik heb even bij haar gezeten, haar hand vastgehouden en met haar gepraat. Meer kan ik niet doen. Beloofd dat ik maandag weer bij haar langs kom. Soms is het werken met ouderen helemaal niet leuk!!

Sorry aan mijn lieve volgers dat ik al ff niet gereageerd heb op jullie - deze week is zo crazy druk! Extra werken, en ik loop met mijn nichtjes de avond 3daagse. Leuk hoor, maar mijn voeten doen PIJN! Ik moet echt weer eens naar de huisarts, naar de orthopeed, naar de fysio of naar wie dan ook. Auw!! En dan maar ook weer eens die borstverkleining overwegen... (100ste keer)... zou een hoop rugpijn schelen. Ik kom er ooit wel uit.

Nou.... dat was het dan weer. Bye bye mensjes. Love you xxx
31 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van calinnero
calinnero, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende