contact

Het is me gelukt gisteren.Ik heb haar gebeld. Ze zat in de auto en had haar agenda niet bij de hand. Ze zou me in de middag terugbellen en een afspraak maken. En ja, ze belt,we maken een afspraak voor vandaag kwart voor 3. Ze zegt dat ik dan vrijdag al meteen met de shakes kan beginnen. Ok, eerste stap is een feit.
Mijn vriendin komt langs. Vertelt hoe het gaat met zo'n dieet. Bij haar zijn de kilo's eraf gevlogen. We nemen een kop thee, koekjes laten we staan. Praten wat bij.

Ik heb nog zoveel kleding dat de kinderen niet meer passen dat ik besluit om pakketjes te maken en op marktplaats te zetten. Ze helpt me en vraagt me waar ik zoveel babykleding heb.Ik heb maar liefst 60 rompertjes maat 50/56. Veel heeft mijn zoontje geeneens aangehad. Hij kon maar 2 weken die maat aan en daarna al over nr maat 62. Veel gekocht en gekregen als cadeau.

Ineens krijg n sms. Herinnering van de GGD. Morgen moet ik met de kleine naar het consultatiebureau. Dan realiseer ik me dat ik de afspraak met de consulente niet red. Ik bel snel maar krijg haar voicemail. Hele avond ben ik ermee bezig geweest, hele nacht ben ik ermee bezig geweest. Vanochtend ben ik haar vroeg al op. Ze kan vrijdag en maandag niet maar dinsdagochtend wel. Als ik niet die dag niet ontbijt dan kan ik meteen dinsdag beginnen. Ik had me zo verheugd om vrijdag al te starten, nu pas dinsdag. Ik hoef me niet meer druk te maken om het feestje zaterdag. Iedereen uitleggen waarom ik van alle hapjes afblijf, niet meedoe aan het avondeten etc. Gelukkig staan er geen andere feesten op de planning meer.
17 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Safiya
Safiya, vrouw, 48 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende