Van getrouwd naar gescheiden

Ik heb vanochtend de beschikking van de rechtbank binnen gekregen. De scheiding is rond. Enige wat mij rest is deze in te schrijven bij de gemeente en het is nu officieel voorbij. Aanvaarden en verder gaan. 3 jaar lang gebruikt geweest voor alleen zijn eigen beland. Voor een officiële status Nederland. Al snel kwam zijn ware aard naar boven. Naïviteit en verliefdheid samen zijn een blinde waas voor me geweest. Werd pas na de eerste klappen wakker geschud. Beter laat dan nooit. Ik heb er 2 prachtige kinderen aan overgehouden.

Een bittere smaak die maar niet weg te spoelen is. In de diepe nacht op internet, alles lezen wat je maar aan kan klikken. Alles om bezig te zijn en niet te hoeven toegeven aan alle gedachten en emoties. Een mes heeft mij diep geraakt. Ik wist dat ik het uit mijn lijf moest trekken anders ging ik langzaam en pijnlijk dood. Ik heb hem er snek uitgetrokken en hoopte en bad dat ik er niet onder zou bezwijken.

Ik weet dat de wond nog lang na zal bloeden. Er volgen infecties van tranen, verdriet, woede en depressie. Mijn antibiotica bestaat uit uit de liefde van die 2 prachtige kleintjes. De warmte en troost van mijn ma zijn mijn beste pijnstillers ooit. Mijn vrienden zorgen met hun steun en lach voor mijn ontspanning en zijn mijn kalmeringsmiddelen en antidepressiva. De wond heelt langzaam en de littekens zullen waarschijnlijk altijd te zien blijven.

We gaan weer verder.
01 mrt 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Safiya
Safiya, vrouw, 48 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende