Walging

Elke keer maar geen moment van rust. Als ik rust, sta ik weer op want ik wil niet denken. Angst dat ik niet tegen alle gedachtes kan. Ik denk alweer aan eten terwijl ik vol zit. Discipline waarom heb ik dat niet? Ik heb net 2 uur op internet lopen zoeken naar allerlei soorten dieten. Alles weer gelezen. Ik heb dit nog maar een paar weken geleden ook al gedaan.

Bij Cambridge dieet naar de site geweest. Er is een consulente in de buurt. Ik heb alle referenties op haar site gelezen. Zal dit het zijn? Alle keukenkastjes leeg. Alleen shakes in huis en soepjes. Mijn vriendin is al 22 kg kwijt. Zou mij dit ook kunnen lukken? Er staat een nummer bij. Ik hoop dat ze opneemt maar ook weer niet. Heb ik weer een excuus voor mezelf. Haar voicemail. Ik hang op. Ik moet plassen van zenuwen. Op het toilet ben ik aan het denken. Nee, ik moet haar voicemail inspreken en een afspraak maken. Ik kijk naar mijn benen en buik. Ik walg. Ik pas geeneens meer normaal op het toilet. Ik kan alleen nog maar leggings aan van de CA. Maat 52 nu al weer. Ik ben nooit slank geweest maar zo dik als nu ben ik nog nooit geweest.

2de poging. Ik bel weer. Weer voicemail. Ik spreek in, hoi met saf. Zag uw website en wil graag advies. Ik ben 35 jr oud, alleenstaande ma van 2 kinderen onder de 2 en weeg nu 127 kilo, ben 1.70 lang. Kunt u mij helpen want ik walg van mezelf. Hoor graag van u. U kunt mij terugbellen op ......
Ik hang op en begin te hyperventileren. Even tot bezinning komen. Waarom heb ik al die informatie ingesproken? Waarom niet gewoon mijn naam en tel en klaar? Word weer misselijk. Ik kijk in de kast, op zoek nr lekkers. Wat doe ik nu weer? Doe de kast dicht en loop nr de keuken. Ik neem een glas water. Ok, dat moet ik nu doen. Elke keer dat ik nr het toilet ben geweest daarna een glas water nemen. Morgen eet ik koolhydraten. Geen brood, geen aardappels, geen pasta, geen rijst. Ik zal ontbijten met een glas water, een appel en beschuitje. Geen melk meer in de koffie. Morgen doe ik het echt.

Ik ga kijken in de koelkast. Ja er liggen eieren. Ok, morgen met de lunch, alleen 2 beschuitjes en hard gekookte eitjes. Daarna wandelen en wat gezonde dingen in huis halen. Ik ga weer achter de pc zitten. Ik bestel het boek, je bent wat je eet. Nu moet het gaan lukken. Overmorgen in huis. Ik maak nog een planning. In de ochtend voor de kleine koken. Andere is toch aan de fles. Ok, het gaat me lukken. Nu gaat het me lukken. Nu zal ik volhouden!!


15 feb 2011 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Safiya
Safiya, vrouw, 48 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende