Corfu, bijna!

Toen we de vakantie boekten in maart, leek het nog oneindig lang te duren voor we weg konden, maar ondertussen is het alweer juni en zitten wij over 2,5 week in het vliegtuig.
En dan is het tijd om heerlijk te luieren bij het zwembad, wat boekjes te lezen onder de parasol en af en toe een verfrissende duik te nemen. Maar het is dan ook tijd om wat te zien van het eiland, zoals het Canal d'Amour, een plek tussen rotsen en het strand, die op foto's er al fantastisch uitziet, maar waar ook nog eens een leuk bijgeloof aan vastzit.
Ook gaan we een kijkje nemen in Kerkyra, de hoofdstad van Corfu, waar heel veel te zien moet zijn, zoals oude paleizen, forten en natuurlijk ook van die leuke winkeltjes.
Dan is er nog het plan om een dag naar een groot waterpretpark te gaan. Ik gruwel al bij de gedachte (lees: gillende kinderen!), maar mijn vriend moet en zal er heen en aangezien ik al mijn dingen die ik wil zien ook ga zien, zal ik me er maar over heen zetten en voor de zekerheid een lekker dik boek meenemen. Lezen op een strandbed kun je namelijk overal!
Verder staat er als optie nog een tochtje naar Athene en/of Albanië op de planning. Beide schijnen binnen 1 tot 2 uur bereikbaar te zijn, dus dat is zeker te doen!

Maar nu eerst maar eens bedenken wat ik wel en vooral niet meeneem op vakantie. Bij het boeken heb ik 15 i.p.v. 20 kilo bagage aangeklikt, dus het wordt even verstandige keuzes maken. En laat ik daar nu net geen groot talent voor hebben...




05 jun 2014 - bewerkt op 05 jun 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kasimra
Kasimra, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende