Solliciteren

Aangezien ik ruim een half jaar geen tot weinig tijd kwijt zal zijn aan mijn studie, ben ik druk op zoek naar een baantje voor deze periode. Maar wat ik tot nu toe ben tegengekomen is niet echt veelbelovend.
Omdat ik mijn studie nog niet heb afgerond, val ik niet onder HBO. Daardoor krimpt de lijst al behoorlijk. Daarnaast zijn de vacatures die er zijn niet echt in de buurt. Van wat er overblijft zijn veel vacatures voor een langer, mogelijk vast dienstverband, wat dus ook al afvalt. Of vacatures waar ze ervaring vragen in het betreffende vakgebied, wat ik over het algemeen dus ook niet heb. Wat er overblijft is bar weinig en dan heb ik nog niet eens gekeken of het me ook leuk lijkt om te doen. Want ja, werk moet voor mij ook enigszins leuk zijn, anders hou ik het er niet lang vol.

Nu uiteindelijk wel iets gevonden en daar dan ook direct op gesolliciteerd. Inclusief sollicitatiebrief en wat heb ik altijd een hekel aan het schrijven van die krengen. Maar goed, het is uiteindelijk wel redelijk gelukt. En nu duimen dat het wat wordt, want het is voor een boekwinkel en ik zie me daar wel werken!
21 mei 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kasimra
Kasimra, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende