Huizenjacht

Nu het besluit om te verhuizen eenmaal is genomen, zijn we begonnen met onze zoektocht.
We willen een eengezinswoning die niet kleiner is dan de woning die we nu hebben. We hebben een aantal wijken waar we willen wonen. Natuurlijk hebben we het liefst ook weer een hoekwoning, maar dat is meer een mooie extra.

Aangezien we iets eerder verhuizen dan verwacht en we nog maar 1 vast inkomen hebben, kunnen we nog niet kopen. Maar omdat we niet onnodig willen verhuizen, zoeken we wel een huis waar we -als we toch besluiten om niet te kopen- ons hele leven zouden kunnen blijven wonen. Oh ja, en we willen ook geen hogere huur dan die we nu hebben.

Gelukkig hebben we tot nu toe 2 woningen die op papier aan deze voorwaarden voldoen. Een tussenwoning en een hoekwoning. Voor de eerste woning is de inschrijving gesloten en staan we op nummer 13 van de ruim 200 inschrijvingen. Veelbelovend, maar de kans is niet heel groot dat we die woning ook echt zullen krijgen. Voor de tweede woning is de inschrijving nog niet gesloten. We staan nu op nummer 2, maar dat wil natuurlijk nog niets zeggen over waar we staan als de inschrijving gesloten is. Zolang we bij de eerste 10 blijven zitten, ben ik blij, want dat betekent dat je mag komen kijken.

Duimen nu maar!
04 jun 2014 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Kasimra
Kasimra, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende