De hamza 2000e

cool!

hanz is er nog niet verdrietig ,zit hier bij lara en beetje te wachtten totdat die kebabman eens uit dat hok komt van een shoarma tent. maar hij zou om kwart voor 12 komen verdrietig en is er nog niet.

anyway, die hamza ( hanz ) is vanaaf in zijn afwezigheid omgetoverd door mij en lara tot de Hamza 2000 , het is een soort van Tamagotchi die man, alleen dan een geavanceerde versie cool! die niet alleen bliep *bliep doetcool!

deze is lief enzo, echt een brave Irakees vrolijk zo'n 1tje die je graag in huis zou nemen als de tv uitvalt, want hij kan alles, vooral je vermaken cool!

dat ondervindt lara op haar manier en ik op mijn eigen, lara wil hanz iets te "diep" leren kennenverdrietigcool! achja vrolijk


Ik en laar en Hamza werken dus met zijn allen voor Ayman een vieze egyptenaar die ik al in een verhaal hiervoor had beschreven die door hamza de vieze klootzak word genoemd cool! sinds wij hem hebben geconfronteerd met het feit dat zijn uurloon 1,90 bedraagd cool!

Dus die vieze klootzak is nu boos op lara en hamza en dan automatisch weer op mij, ik raak vaak verzeild in acties van lara verdrietig dat komt misschien om dat we nu al 12 jaar met elkaar levenerg vrolijk , met zijn ups en downs.. vooral ups cool!


Nou goed, hij zou dus zo moeten komen, maar doetieniet verdrietig De vieze klootzakverdrietig houd em binnen omdat hamza niet naar lara magverdrietigvrolijk


Maargoed hij heet dus zo, omdat hij alles voor je wil doen , De vieze klootzak cool! een blauw oog slaan, je een extra spare ribje makenverdrietigverliefd als je wat moet bezorgen voor onderweg, zijn keuken saboteren en de pizza tent van zijn vieze klootzak cool! om half 5 met ons in de ochtend binnenvallen omdat we honger hebbencool!

Maar ook hij is zo enorm grappig hahaha..

hij kan nog niet goed Nederlandz, dat moeten we hem nog leren verliefd

Dus hij denkt dat hoe gaat het, hoi betekent.. dus haha hij zegt tegen iedereen Hoe gaat het hahacool! en dan wil die persoon reargeren met, eh ja goed.. haha en dan is hij allang weggelopen omdat hij geen idee heeft wat hij eigelijk zegt verdrietigerg vrolijk


En als ik de deur uit ga met een bestelling zegt hij, Hee Fijn weekend he.. op een serieuze manier word je ziek van, en dan komt de vieze klootzak cool! snel aanrennen om me te vertellen dat ik morgen ook moet komen werken omdate hij geen Nederlandse grappen begrijpt erg vrolijkcool!cool!cool!

Of terugkomen, net de zaak inlopen en met een nog serieuzer hoofd vraagt of de pizza's lekkerwaren, dus komt die ayman weer aanrennen op zijn Poolse versies van Nike AIR maxjes om nu toch zeker te weten of ik die pizza's niet echt opeet of niet.



Hamza is 1.65 groot en kan in 10 seconden ongeveer al zijn gelaatsuitdrukkingen geven, van een lachend Koerds rebellen soldaatje in de Balkan tot een Shoarmabakker die zich laat meten met Topkok Kas Spijkersvrolijk

Dus ja, dit is em, de enige versie.. bestel hem nu op 0906-0666-hamza
erg vrolijkcool!


p.s

Lara en ik hebben net bij de coffee shop waterijsjes gehaald, van die aardbeien Speedo's * old skool y0cool!

sabbelen op een kilo suiker na een joint , who hoe cool!


21 apr 2006 - bewerkt op 21 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Puk
Puk, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende