Puk&Lara in de nacht chillen op de N279

18+ verhaal
cool!

Nou dat was dus niet zo geplanned verdrietig

Gisteren na mijn stage, meteen naar huis, mijn broer was jarig, 25 alweer whoehoecool! feestje enzo blabla, dus ik naar huis.. wat gegeten en gedaan, besefte ik me ineens, hee het is vrijdag.. en ik heb best zin in sexblozen ... o.0 cool! wat nu..

maar op vrijdag is een hele leuke dame altijd klaar van Dansles in Boxtel ergenserg vrolijk , en gaat dan zuruck met de Zug naar hausecool! , boxtel is om de hoek, het is nu half 9, dus ff naar een Old skool vriend y0cool! in boxtel en dan daarna naar mevrouw, leek me een leuke avond en een goede vulling..

Kom ik bij die vriend van me aan, die ik al echt lang lang ken, van de basisschool nog, zie verder dan hij niemand meer van mijn basisschooltijd ( gelukkig maar ), ,en dat hoeft ook niet want voor de rest zijn het allemaal boeren.. groeide op in een gat zeg maar verdrietig, en hij verhuisde..

ik vroem met mijn lieve autotje erheencool! honda y0 cool! verliefd , lekker gassen.. het is zoo heerlijk om af en toe lekker het gas in te trappen en die 115 pk toch even tot zijn recht te laten komen op een autotje van 800 kilovrolijk , niet geweldig veel, maar goed genoeg om me nog in 8 seconden op de 100 te zetten.. verliefd

O puk, niet doen je moet nog gaan tanken en straks kom je weer tot de conclusie dat er geen enkele benzine pomp meer open is en het is 12 uur en je staat stilvrolijk , nou ja die gedachte kon ik ook maximaal voor 4 seconden volhouden en mijn rechtervoetje ging weer naar benedenvrolijk

Ach wat maakt het uit he?cool! als ik maar even fun heb.

Dus eenmaal in Boxtel aangekomen zie ik die vriend van me en drink even wat, ik was vergeten dat hij een nogal iets normaler leven lijd/leid ( het is maar hoe je het bekijkt ze kunnen allebeiverdrietigcool! ) en dat hij om 10 uur altijd ging slapen , ook op een vrijdag avondverward blozen

dus ik deed alsof het normaal was, ach zo is hij, en hij is gewoon cool ook al wat apart verdrietigcool! erg vrolijk
dus ik werd om 5 over 10 alweer buiten getrapt en kon opweg naar het station daarvrolijk

Toen kreeg ik een Smsje van Lara.. Hee puk waar hang je uit, en wat doe je vanavond ..vanavond.. het is toch al vanavond erg vrolijk cool!? Maar ik snapte het wel en smste terug, ik ben even langsgeweest bij een oldskool vriend y0cool! en ga zo neuken, ik zie je daarna erg vrolijk

Dus hop, ik weer de weg op en zoeken naar het station daar.. ik kom daar al godverdomme 4 jaar.. maar kan nooooit het station vinden in dat klote dorp bah! , dus na wat doelloos rondgereden te hebben en mijn middelvinger meerdere malen gewezen te hebben richting kutfietsers die het wegdek zien als fietsparadijsboos verdrietig cool! stopte ik maar aangezien ik een leuk meisje zag lopen richting station, en dacht aan haar wel te kunnen vragen, Hee meisje.. waar is het station hier?

Dus ik vroeg.. Hee meisje waar is het station hiercool!
ze was verbaast , natuurlijk, hee ik ben een hele verschijning cool! knipoog en het meisje riep, ooh dat is de straa thierdoor rijden linksaf en dan ben je ... OH wacht! ga je naar het station plakte ze er meteen achteraan ,
...

........verdrietig


Nee ik ga naar de Kebabslager om de hoek nou goedverdrietig

( dat dacht ik maar, want het leek me wel aardig meisjecool! )

dus voordat ik het wist, rolde mevrouw haar koffertje naar mijn auto en versleepte ik al mijn cd's, jas, en spullen van de voorstoel naar de achterbank.. Die achterbank, memoriesverdrietigcool!cool! .. iig de achterbank dusgemeen

Nou ze zat, waar ze alles ineens had gelaten was me ook onduidelijk want ze leek wel 4 koffers bij te hebben.. achja het zal wel.. Dus hop naar het station.

Oeh noe haol iek mie trien ziekah... zei ze.

ik: Watte? blozen
( verstond er dus geen h0rk van.. maar ik had al begrepen dat ze haar trein nu zou halen voordat ik wilde vragen, wat zei je.. ze begon wat aan me te frunnikken maar had ik geen zin in want A. ik had toch al sex die avond en B. beetje vreemde situatie.. cool!

nah dank u, dus ik zet haar af bij het station en de volgende kwam aanlopen.. het is echt een kutwijf met een veel te grote bek, en totaal geen respect voor niets, dus misschien dat ik daarom juist bij haar zoiets heb, oke.. sex.. en dan de auto uit..erg vrolijk blozen

Nou wij reden alvast richting Lara's place,daar zit ook een station en ik dacht dat is makkelijker voor mij want dan hoef ik na de p0rn maar 4 stappen te zetten naar lara's.cool!


We begonnen wat te praten.. dat dat nog moetverdrietig en ik stak maar een sigaretje op.. heerlijk. Lekker hijsen van die peuk en die muts gewoon haar onzin verhaal hoeveel marrokanen ze nu weer heeft gempept ( sigh* ) vertellen tegen de auto want ik luister echt niet vrolijk .. naar die onzin.


Dus na dat gezeur enzo stopte ik maar in de buurt van Lara's station, en zette de auto stil. We begonnen wat te zoenen en voor ik het wist zat mevrouw daar naakt in de auto.. ik had al mijn kleren nog aan.. ga me een beetje uit kleden voor haar in die auto.. zo ordinairvrolijkknipoog

Nou, dakraampje open, frisse lucht anders slaan de ramen weer aan.. en daar zat ik dan met een dame met veeeel te grote tieten voor haar formaat lichaam.. Dubbel E geloof ik, en 1.65 lang.. grote bek.. grote kont, danst..en heeft een hekel aan marrokanen.. echt daar houd ze maar niet over op. en opzich is dat wel cool, maarja.. Naakt.. in mijn auto..

menig figuur springt een gat in de lucht, zo zo.. zulke tieten in je auto.. en een geil wijf dat alleen maar wil neuken vanavond.. en het niet erg vind als je daarna meteen gaat, want ze moest haar trein toch halenvrolijk tjonge.. wat een luxe, maar ik niet.. ik ken haar.. en ja ze is echt niet sexy.. ze is gewoon sappig, ook niet echt geil.. maar gewoon sappig.. ff lekker.. zoals een biertje cool!

Ik besloot het maar bij vingerwerk te houden want al die pussy sappen AGAIN op mijn stoelen zag ik gwoon niet zitten.. dat is echt niet fris verdrietig en een broek kun je wel wassen dus vervolgens trok ze zichzelf maar op mijn schoot ) en begon met die gigantische prammen wat in mijn gezicht te wrijven met een natte tong erbij vrolijk , echt A-geil eigelijk , maarja.. ook weer wel.. dilemma verdrietig

ik had wel zin in wat gefrunnik, maar in neuken ff niet meer, mijn auto is er veel te laag voor en om nu allerlei acrobatische toeren uit te gaan halen, neh... en laat moest het niet worden van die volgende dag ( vandaag dus ) houd ik mijn feeschtje erg vrolijk want ik word 21 morgencool!

ik gebruikte mijn vingers maar en zette haar zo in de auto dat ik overal goed bij kon, na al dat gedoe moest ze haar trein halen en ik zei tot ziens.. ik had mijn vingers zo ongeveer overal wel ingehad dus dat vond ik op dat moment wel grappig en besloot mijn vinger maar niet te wassen en te laten ruiken aan lara , hij had echt een pussy geur vrolijk , ze heeft wel de best ruikende poes die ik ooit ben tegengekomen moet ik eerlijk zeggen, heerlijk zoet cool! dus dat was wel apart en okay. cool!


ik tuf naar lara toe met mijn vinger omhoog zodat hij mooi bleef ruiken en ik hem kon showen aan laar.. ik bij laar aangekomen en ontwijk de pizzaria waar ik samen met lara en hanz werk want ik moet mijn papieren nog altijd inleveren wat ik niet van plan ben vrolijkcool! dus nadat dat was gelukt stormde ik naar binnen en deed mijn verhaal..

ik werd onthaald met een biertjecool! en deed mijn verhaal, lara update me met haar verhalen hoe hanz weer grappig is geweest, en dat hij zo moest huilen omdat hij me gisteren net had gemist, hij houd van me verdrietig cool! dus vandaag besloot ik niet te vertrekken totdat ik hem had gezien... We staken een heerlijke joint op cool!

na doelloos wachten op een vieze irakees zoals hij zichzelf altijd noemt als wij hem bellen cool! kwam meneer eindelijk om 2 uur aankakken en werd vriendelijk onthaald door puk lara en biercool!
cool!cool!


De ene rare opmerking na de andere kwam eruit en vooral toen hij zei dat als hij fout Nederlandsch praatte wij hem recht moesten zettenvrolijk , corrigeren bedoel je ? ja. dat was het.. oke Hij vertelde ons dat hij voortaan Paprika's ging plukken in plaats van werken voor die vuile klootzak waar wij ook voor werken vrolijk en dat leek ons wel vervelend want dan gingen wij ook weg, zonder hanz no fun cool!

Hij deed erg bijdehand en vertelde van zijn rechtzaak geloof ik.. nou die rechtzaak, laat ik daar ook even wat over vertellen cool! .
toen ik zoals ongeveer elke dag bij lara zat te nixen kwam hanz aankakken en het gesprek vorderde zover dat lara maar mensen moest gaan bellen uit hanz zijn telefoon, hanz pakte een nummer en zei

JIJ bel! jij bellen die pusoon!
Nou waarom niet vrolijk

Lara belt het nummer en kreeg erbij te horen dat het een ex was van Hanz, of een slet.. of iets.. ik weet het niet meer.
Uiteraard is lara dan niet in staat om normale tekst uit te kramen dus .. tuut.. tuut telefoon ging over.
Voicemail.. kut... ach wat raar om 4 uur in de nachtcool! dan spreken we toch gewoon een boodschap in..

Lara : Oeh schatje ik zit nu aan Hamza's piemel te zuigen, schhhlurp geluiden vorderde en daarop volgde dat Lara's poesje stukken natter was dan die van haar..Nou klik.. dat was hetcool! lara hing op.


daarop vertelde haNz(hamza) ieh Lara, jij belt net mijn persoonlijk gebeleider hahaha cool! zegt ie met een smile..

WAT .. heb ik net jou persoon gebeld die jou Nederlands leert en zorgt dat je hier mag blijven in plaats van enkeltje terug naar Koerdistan blozen .. nou wij liggen in een deuk en hanz ook.. de arme jongen wist nog niet wat voor consequenties dat zou hebbencool!

gedurfde actie cool! , niets vreemds voor ons knipoog

Maar de volgende dag hoorde we dat die persoon dus hamza had aangeklaagd, vind je het gek als je wakkerword en je doet je best om die arme jongen te laten blijven in Nederland en een bericht in je telefoon vind van een of andere hoer die verteld dat hamza's pik net heerlijk gezogen is..

mijn god.. dat was wakkerworden voor haar cool!


Dus na gedol met hamza, moest hij maar gaan, en ik ook! Birthday.. birthday cool! whohoee

Ik bracht de man thuis en lara ging lekker slapen ( dacht ze knipoog hehe ) dus toen ik na 4 welgetelde seconden rijden bij Hanz was aangekomenvrolijk vroeg hij of ik mee naar binnen kwam..
Nee hanz het is 3 uur ik ga slapen, ah Poek, koem binnen, je zien moet!

ik: neeeh hanz ik ga slapen
hanz: oeh nie , binnenkomen je moet echt! je moet zien,
ik: neh neneneneee cool!
Hanz : Oke.. slaap lekker
ik : vrolijk en reed aaan na getoeter en gezwaaicool! richting huis..


vroem.. vroemcool! rijden rijden..e n ja hoor KUT KUT!verdrietig benzine op Aaargh neee. schatje je haalt het wel het is maar 4 minuten rijden nog! nog 6 kilometers verdrietig

na wat stopjes gehad te hebben op de A2 doordat de benzine filter vol zat met vieze benzine belannde ik op de N279 ( provinciale weg ) om 3 uur 's nachtsverdrietig
waarom alweer.. ( het was uiteraard niet de 1e keerverdrietig cool! )


nou, shit.. kut ik ga mijn schatje echt niet laten staan blozenverdrietig , maar wie kan ik bellen.. nou ik ging mijn ouders niet lastigvallen hiermee, leek me geen goed plan vrolijk vooral niet na de onenigheden die we hadden laatst.. dus shit.. fuck.

nou ja lara dan maar verdrietig , de arme schat.. helemaal uit bed nadat ze lekker aan t meuren was, het moest.. ze is mijn beste maat cool! , en woont hier als enige van mijn vrienden die een auto heeft, zelfde soort leven als ikcool! , en ik met zulke dingen kan lastigvallen omdat .. ik dat ook voor haar doe.. en zij voor mij.. verdrietig zo lief.

Dus nadat ik Lara uit bed belde met het bericht dat ik weer eens vast zat ergens en ze me moest komen helpen , dus stond ik daar..

ik vond mezelf wel zo'n grote mongoolverdrietig, zat ik daar met mijn grote mond.. in mijn autotje in de berm van de N279 verdrietigverdrietig blozen


tuuuulllut, tuuuulllut.tuuuulllut. ( telefoon ging ) en ja zo'n geluid maakt ie cool!
Mijn broer.. ah die was jarig ja.. ik neem op.


Mijn broer; HEuujeh Pukk. Waar ben je man.. waaar ben je verdrietig * hik kom hierheen, nee ik sta vast zei ik, langs t kanaal.. oke.. Piep* hing ie op verdrietig

godverdomme..


tuuuulllut, tuuuulllut.tuuuulllut.

belde ie weer, ik nam op..Jaa ik sta vast, hardstike grappig he.. Hee puk.. puk ik kom je halen,... Ik kom deraaaaaaaaaaaaan! ik neeeeeee blijf jij maar lekker thuis broeremans, volgens mij kun je de deurgreep niet eens vinden on deze toestanstand vrolijk

nou dat vond hij wel oke, en toen JA! Laraaaa cool!

DUs vroem, nou hardstikke grappig, blof aan in de wag wag vrolijk en op naar een benzinestation, ik had een fles cola meegenomen en lara had nog wel een flesje spacool! , pleurde ik leeg.. en we konden tanken, lara had ook wel wat gedronken, ( de stoutert cool! ) maar kwam pukbaas nog gewoon halencool!

aangekomen bij het benzine station vroeg ik lara nog om een papiertje om de flessen mee af te drogen, Bij lara was aangekomen.. mag ik een papiertje.. maar misschien dat ze een papiertje niet genoeg vond en daarom het complete papier automaat leegtrok cool! maar ach..


dus wij naar de auto rijdencool! .. vroem met de tank van laracool! , konden we hem niet zien, en ik ben al zo paranoia al wat dus dat waren even de spannendste 10 seconden van mijn levenblozen , maar ze stond er nog..

dus hop benzine erin, startkabels ( had accu leeggetrokken cool! ) en naar huis, ik vroeg nog of lara zin had in een biertje bij mij thuis maar het was inmiddels 4 uur en wilden gaan slapen nucool!

oke oke.. dus ik tuf naar huis, muziekje op en haal mijn overwinnings cd van Memphis Bleek tevoorschijn, nummer 1.. volume op 24 en rijd de resterende 500 meter naar huis cool!

lekker in mijn bedje..


cool!


22 apr 2006 - bewerkt op 22 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Puk
Puk, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende