Hamza de Irakees

op het moment zit ik uiteraard bij lara thuis, en ja die intro verhalen van me komen morgen wel , maar dit moet ik nog ff delen,Ze zijn right now aan het zoenen en ik moet em nog thuisbezorgen ook ( het is een nauiwelijks NL pratende collega van me tegelijk

En op het moment helpt het ook niet echt dat ik best wel van de kaart ben vrolijk

maargoed in ieder geval hij zit hier nu , 2 dagen na het binnenstormen van de Pizzatent hiernaast van onze baas, en jaja ook op 1e paasdag is er volgens Hanzam geen probleem om nog maar eens om half 4 shoarma te gaan maken en de drankkast door puk nahnah te laten doorzoeken, allemaal geen probleem.Totdat hamza zegt, Jamah poek, daziettie, Ayman Kontroeliert allz! ik :Hamzam, dat doe je zo ; *neemt een flinke slok Vokda cool! waarna ik de fles onder de kraan houd en hem net als de vorige keer met water bijvul vrolijk

Er komt een lach op Hamza's gezicht en alles is koek en ei want inderdaad je ruikt, ziet en proeft het niet cool! Ik wacht al op de dag dat er in die fles 100% water zit, daar zorg ik vanzelf wel voor cool!


Betreft onze baas, Dat is een vuile, betastende liegende arabisch brabbelende Egyptenaartje die het bekende grote ding wil met zo min mogelijk uitgaven, dat houd ook in zijn personeel onderbetalen verdrietig Mij en lara dus ook verdrietig


, ook zijn enige topkok en manusje van alles genaamd Hanzam ( daar issie weer cool! ) werd hier na een goed gesprek met ons cool! kwaad om omdat we voor hem hadden uitgerekend tijdens lara's feestje dat zijn uursalaris 1,90 bedroeg, dit vond hij niet leuk verdrietig , helemaal niet toen we erop terugkwamen dat hij geeen 1, 90 per uur, maar 1,50 per uur verdiende verdrietig Tijdens Lara's feestje kreeg ik enorme zin in engelVodka dus en ja vanalles, vooral ook de rum dus na het verenigen van mij en de vloer en in de hand omhoog overal in behalve in mij en mond gaande rum werd het feest compleet.
Hanzam zette de muziek om 4 u snachts de muziek aan alsof we bij het concert zelve ware cool!
en begon rustig met een mes van hier tot mars een miniscuul shoarma broodje te snijden met een fles Martini aan zijn hand..de man dus die al na 2 biertjes ronddanst als Micheal Jackson ( zegt ie zelf cool! ) eng was dat.


nou goed terug naar vanavond, na Lara hem nu inmiddels heeft geneukt, begon ie maar over zichzelf te praten,verdrietig hij zat op de bank net zijn levensverhaal te vertellen,en we kwamen op een punt dat ging over de reden dat hij hier verbleef, redelijk correcte vraag dacht ik zo vrolijk kregen we echt een enorm zielig verhaal waar de zeehondjesschool nog tranen met tuiten van zou gaan huilen e
verdrietig over dattie dood werd geschoten als zijn familie hem zou zien en dat hij zijn familie wilde zien en ga zo door verdrietig

dus voordat ik een traantje kon wegpinken kwam ie weer met zijn lachende neus zonder blozen dat het een grapje was en hij gewoon voor de poen hier zat verdrietigverward cool!

, ik zei dat ie iets met dat talent moest gaan doen, hij kreeg mij iig zover om het te geloven cool!


Daarna kwamen we hops bij het verhaal van onze shoarma kok dattie in Iraq ( hij is Irakees ) nog gevochten heeft, oja joh vrolijk jazeker met een lach, ik heb met alles geknald vertelde hij.
kalashnikov, RPG-7,texas pistol blablabla
lara en ik pakten nog maar een joint en hamza kreeg nog een biertje want dit werd leuker en leuker, soort van jerry springer leek het, Ik ben van de Taliban zou de show heten dan ofzo cool!
Imiddels kwam zijn 4e biertje van deze avond eraan en dat is alweer 2 over het maximum van de man cool! dus gegarandeerd leuk. Oh ik hoor dat we weer naar de pizza tent gaan cool! ik lees het morgen wel!



en als het verhaal niet leesbaar is ( mijn adhd verdrietig eheb het echt verdrietig en mijn huidige toestand +het vooruitzicht dat ik een ontieglijk geile Irakeze geitenberber naar huis moet brengen )

de oorzaak, ik lees het morgen wel..

Halleecool!cool!cool!
17 apr 2006 - bewerkt op 17 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Puk
Puk, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende