werken, werken.. werken

Ik heb zo'n idee dat er helemaal niets meer van klopt verdrietig
ik vertrek zometeen naar mijn stage toe, en dat is dus 5 dagen in de weeg bikkelen verdrietigverdrietig

Heb er genoeg van, Heb al een Half jaar stage bij de Bijenkorf erop zitten..boos Met het Instore management , daar had ik ook nog een meisje vandaan cool! , Jolijn , maaar.. ik ben 20, over enkele daagjes 21.. en ik heb dit gehele jaar geen ENKELE DAG vrij gehad..

maar zowiezo.. niet alleen ik blozen de gehele mensheid snapt er niets meer van.. verdrietig blozen

Het leven is.. leven om te werken, je gehele begin.. het ontstaan van jezelf besteed je aan het voorbereiden op werken, van kleins af aan, leer je het al van papa en mama...

( * scenario )
Pukkie.. pukkie.. zeg eens AAP, .. oeh leuk dat kannie cool!verdrietig

EN tomaaaaat.. oeh nee die gaat er nog niet in verdrietig

Dat is niet omdat het schatttig is.. neee. echt niet hoor.. Hier liggen de beginselen al van het werkleven, daar al. Daar word de Baby al getraind op het harde leven later, klaargestoomd. Welke baby van het vrijdagmiddagse creatief met Theemutsen groepje kan het eerste ma-ma zeggen..... die word later psycholoog.. jaja dat is al geplanned, athans daar word naartoegestreefd.


zodat hij een getrainde Terminator a4 kladblok verslinder wordt, getraind in het doden en doorspitten van leerboeken met het grootste gemakt en uiteindelijk aan de bak kan.. je gehele leven is naar de klote, en het begint al bij jonge leeftijd. Op jonge leeftijd word je al getraind om te vermenigvuldigen met die kut spelletjes aan tafel, of van die houten figuurtjes in open hokjes doen... daar trainen ze je mee! ik zeg het je! , nou wat mij betreft begint vanaf vandaag een boycot.. revolutie.


Het isniet leuk.. werkenverdrietig
19 apr 2006 - bewerkt op 19 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Puk
Puk, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende