Fuck jou,een driewieler heeft nog meer logica hoer

Heb er echt de tering kanker scheit in, heb het compleet gehad met zo ontiegelijk veel mensen, met deze hele kromme teringsituatie, en als ik het probleem moet defineren, concreet maken vraag je iets onmogenlijks,

het is alles, die kut stage, en die kut situatie hier thuis, de hele freaking teringzooi waar we nu in leven, er klopt gewoon geen zak van. De mens is uit op ontwikkeling, dus ik begrijp dat we het zover geschopt hebben, we kunnen naar de maan, en we kunnen zien of het een jongetje of meisje word, maar echt geluk hebben we niet want daar klopt door de werkmaatschappij geen fuck van..

Het leven is zo totaal niet bedoelt,


als de maatschappij niet zo ver was was er geen mogelijkheid om te leven met de luxe die je nu standaard waant te leven, Dat snap ik, maar moest dat dan ook zo perse, het is een niet om te keren proces want wij zijn allemaal uit op verbetering, maar is dit beter?

Ik begon eraan te denken doordat de zon buiten begon te schijnen en de drang om gewoon te doen en laten wat we willen wegviel door verplichtigingen die ik op mijn stage heb verkregen, doordat ik mee probeer te doen om de maatschappij te kunnen bijbenen moet ik dingen laten vallen waar ik als vrij persoon veel liever voor zou kiezen.

en ik denk iedereen, iedereen moet zich op een manier opgesloten voelen lijkt me, we willen allemaal naar buiten om te genieten van de goede dingen, als lekker liggen in het gras, en gewoon eens een keer thuisblijven om te genieten van de radio vanuit je bed in plaats vanuit de auto in de file richting werk.

Die dingen, als radio en tv.. en autorijden en zelfs in de file staan zijn gevolgen van de zoektocht van ons succes, nare bijhorenden, en nadelige consequenties van dingen waar wij van dromen...

grappig hoe ver ze van elkaar afstaan op het emotionele vlak, maar hoe verbonden ze zijn met elkaar op het vlak van onze wensen en behoeften, we kunnen niet genieten van dingen die we graag doen als we de nadelige niet ondergaan..

toen deze Utopie van ontwikkeling begon, was alles naar mijn idee redelijk in balans.. maar anno 2006 is er een enorme verandering gekomen in het doorlopen van het leven van baby tot opa. Is het de bedoeling dat we als mensen , gewone zoogdieren onszelf een verplichting hebben opgeworpen om in een kooi te zitten van half 9 tot 5 uur, zodat we 2 dagen in de week kunnen "doen en laten" wat wij willen?

vrijwillig, want die deur staat open, je kunt eruit, maar je weet wat je te wachten staat als je niet meedraait in de maatschappij die door ons draaiende word gehouden... je zult de nadelige gevolgen van inde file staan niet meer ondervinden.. maar de dingen waar je dat juist voor deed zullen ook tot het verleden behoren, het is niet meer in balans, het leven is niet zo bedoelt.

Dingen die ons hebben geholpen door al de belastingen, file's, boetes en eisen zijn ziekenhuizen, opvangcentra en begeleiding.. maar zijn die het waard... als ik de mensheid vanuit collectief standpunt bekijk, inmiddels zijn we zo enorm zelfbewust dat het individu telt, en gelukkig/natuurlijk is dit ook vast.

Maar was het niet beter als we dat niet hadden, dan ging de evolutie door zoals het was... als wij nu goed bezig waren.. word je daar zoals in de natuur op grote schaal bekeken voor beloont, een soort van compliment, of bevestiging zou moeten worden ontvangen/verkregen, maar juist het tegenovergestelde gebeurd.

De ozonlaag is/gaat naar de klote, er zijn ziektes die we niet kunnen controleren en iedereen is enorm verdeeld.. Zoals in elk natuurlijk proces, en wij horen natuurlijk te zijn, want wij zijn mensen, zoogdieren.. die gewoon het materialistische boven het lichamelijke/geestelijke kunnen stellen is er een balans.


Zijn er teveel hazen worden er meer vossen geboren, en word de plaatselijke vos meer ervaren in het vangen van vossen waardoor die soort gewaarborgd blijft.. blijven de hazen weg verminderd de populatie van de vos waardoor het ras van de haas in stand gehouden kan worden.


Wij krijgen geen enkel teken dat het zo goed gaat, dat dit zo de bedoeling is geweest, met smeltende ijskappen, en een afbrokkelende ozonlaag, ons van belang zijnde ecosysteem gaat naar de klote.. De mens is door evolutie en natuur hier neer gezet, met de bedoeling de creme de la creme van evolutie en miljoenen jaren genetische ontwikkeling voor te schotelen aan moeder aarde..

zijn wij het verkeerde pad in geslagen door onszelf te leren ontwikkelen op een arrogante en eigenwijze manier like a loose cannon, of heeft de natuur besloten dat de aarde een reset nodig heeft en een proces van duizenden jaren heeft gestart dat uitloopt op een herstarten van de aarde, totale vernietiging.. door onszelf



25 apr 2006 - bewerkt op 26 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Puk
Puk, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende