hmmm mijn favoriete sex

18+ verhaal

cool!

nou zoals beloofd dan maar mijn verhaal... Het is een raar onderwerp om over te praten, ik weet niet of ik het al heb ervaren, het enige wat ik kan vertellen qua dat is welke nu het lekkerst/best was cool!blozen
Nou dan heb ik wel een ex die me goed kon raken, maar dat kwam ook omdat we het gewoon altijd deden, elke keer dat we elkaar zagen, net zoals bij veel stellen, maar een keer moest ik een week op het huis passen, en ja wat wil je dan met een relatie blozencool! dan ga je neuqen! alle ouders die hier zitten met oudere kids.. don't leave your home! there will be fucking cool!!


De 1e keer met haar was ook best kut achteraf, nou het was heerlijk.. de sex. verdrietig , de 1e keer dat ik het deed met het meisje waar ik echt voor ging.. was gewoon magisch, maar daar worden dan weer emotionele gevoelens bij betrokken, terwijl dit eigelijk gewoon over de geilste heetste lekkerste sex gaat vrolijk verward hardstikke lastig, die 2 scheiden.. terwijl het bij mij genoeg is gebeurd. Maar zodra het ter sprake komt.. zucht



toen ik dus alleen zu hause was de 3e nacht, daarvoor 2 nachten alleen moeten doorbrengen, dat was echt een hel, het verliefde gevoel ,.... aargh eigenlijk verteld iedereen dit , altijd het zelfde, zo verliefd ik wil bij hem/haar zijn blablaboos bah! , damnit, maar ik wilde dat echt!

een heldere geest hierzo!!!!!!! maar toen verliefd, op het meisje van een shoarma tent verdrietig .. toen ze er eindelijk was was alles 1 groot mooi verhaal, een boek dat openviel en zichzelf voorlas..

nou ja een penthouse dan erg vrolijk
want jeetje mina, we hebben wat afgeneukt, we hadden mooi weer, een mooi huis met 6 onbenutte slaapkamers , een tuin , badkamer, zolder, keuken, wasmachine.. alles overal. alsof we ons terratorium af moesten neuken/bakenen.. soms was het lieve sex, een vrijpartij.. en soms er gewoon hard tegenaan, cool!

ik heb 5 dagen doorgebracht in 14 boxershorts denk ik cool! verdrietig , ik was elke keer uitgeput maar ik weet niet waarom, we in godsnaam in 3 dagen 17 keer hebben gevreeën.. 17 keer, niet dat ik het bijhield, echt niet.. dat slaat ook nergens op en is nergens voor nodig.. maar ik kon me genoeg herrineren en achteraf trek je altijd een conclusie.. jeetjevrolijk

zoals het soms lukt, en soms niet.. bij sommige vrouwen vind ik aansluiting op sexueel gebied, en sommige loop ik echt naast de lijn, zo is de uitkomst ook totaal verschillend, laat me geloven alsof er op een punt een andere verbinding was dan het lichamelijke en een mentaal orgasme samen tot stand werd gebracht, want 17 keer lukt me echt no way met iemand waar ik niet om geef.. en toen ze hijgend in me oor schreeuwde dat het de 6e keer was van die vrijpartij dat ze klaarkwam voelde ik mij in mijn nopjes, maar dacht gelijk aan het einde van de relatie.. dat punt leek alles stil te vallen en ik naar mezelf alleen kijkend van boven me zag zitten.. zonder haar.. waarom deed ik dat? Ik heb geen idee, bij het hoogtepunt bereid je je niet altijd voor op het einde.. want alles kent een begin en eind, maar op een hoogtepunt ben je blij, vooral als je je vriendinnetje voor de 6e keer spuitend tussen je benen hebt liggen.. dat blijft me bijstaan.. alsof ik het hele proces van afstoting wat na 6 maanden gebeurde zag aankomen in dat ene moment, dat dit het hoogtepunt was van de relatie, ook niet sexueel gezien.. maar gevoelsmatig.. misschien vergelijk ik mijn gehele sexleven wel nu met dat, en dat ik me ook minder laat gaan als toen, omdat ik nog nooit een break up voor die relatie had ervaren..

Ik heb dames die denken, wtf is puk mee bezig, en sommige die aansluiten, bij wie ik alle knoppen precies afstel en op 100% power zet, wat iedereen vast heeft.. maar de uitslag is soms zo verassend vreemd.. en grappig.. zo heeft alle sex waar ik mezelf op voorbereidde de minst goede uitslag.. en de sex die komt.. en gaat de beste

ik houd van kleren half aan, schoenen erbij.. het maakt niet uit.. stockings aan... hakken in de lucht.. het moment van spontaanheid.. het niet verwachten en dan het hoogtepunt van duizenden jaren mensenlijke ontwikkeling op lichamelijk gebied.

De aanloop er naar toe is zo enorm belangrijk, maar ook weer niet als je de sex niet verwacht.. dus ik kan het eigelijk totaal niet zeggen, sex met schelden erbij.. nah.. vind het best kicke als je een beetje lekker ruw doet en zit te teasen, maar ga niet doen alsof je de een paaldans wereldkampioen aan het nadoen bentverdrietigcool!



standjes, jaaaaaaaaa.. euhm zie het nut niet om dat hier te planten.. maar als ik dan toch bezig ben met dit hele verhaal.. maakt het me niet zo enorm veel uit, ik werk toch op gevoel en initiatief.. soms laat ik me gaan, soms doe ik echt niets en laat me maar bewerken, soms ben ik de dominante die wel van wanten weet.. zoals velen weten, haha de kikker.. damn wat klinkt dat stom, maar vanalles.. eigelijk alles wel.. ik ken geen namen, maar ben creatief genoeg.. Hondjes, miss.. vanalles.. als het maar geil is.

fuck verdrietig


aargh hoer! sterf cool!
20 apr 2006 - bewerkt op 20 apr 2006 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Puk
Puk, man, 39 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende