Eerste ontmoeting

Hallo allemaal weer, (die dit lezen)

Ik zal deze keer schrijven over de eerste ontmoeting van me eerste, en tevens laatste, echte grote liefde...

Daar moet ik dan wel bij vertellen, dat ik de maanden daarvoor niet zo'n lief persoon was, met een hart van goud...
Ik was samen met een maat van me, elke week wel op zoek naar een andere meid...
Maar zo als gewoonlijk, gingen we naar de ski, lekker bieren...
Toen we aardig veel op hadden, had hij in eens de behoefte om met zn vuist keihard in me kruis te slaan, waardoor ik niet echt een prettig gevoel meer had. Dus ging ik maar ff rustig zitten. Na een half uur, en de nodige alcohol te hebben geconsumeerd, stond ik op, en kreeg meteen al een misselijk gevoel. Toen wou ik ff naar buiten lopen om een luchtje te scheppen. Maar opeens viel mijn oog op een meid, die bijna altijd al op dezelfde kruk vlakbij de opening zit. Dus ik raakte met haar in gesprek, veel kan ik niet van dat gesprek herinneren, omdat ik best aardig heen was, en daar kwam nog bij dat ik op het punt stond me geconsumeerde alcohol via de verkeerde weg te brengen :S...
Na toch ff een luchtje te hebben geschept, en alles weer een beetje rustig is geworden, ging ik weer terug om met die ene meid te praten...

Toen had ik nog best een leuk gesprek, voor mijn gevoel, en ik kreeg ook nog eens haar nummer. De volgende dag, met een flinke kater, had ik haar lieve woordjes gesmst, en vroeg naar haar msn. Die kreeg ik ook.
Dus die zelfde middag ging ik op msn om haar meteen toe te voegen. En we praten voor mijn doen best lang, en steeds gelachen.
Toen had ik met me grote mond gezegd, dat ik zo langs zou komen, waarbij zij antwoordde dat ik welkom was. Dus ik gek doen, en gezellig langs gaan. En ja hoor, zij had dat niet verwacht. Maar gelukkig werd ik nog binnen gelaten door haar vader, die haar riep omdat ze boven was. En Jessica kwam van boven. Mijn ogen glunderden als nooit tevoren.
Ik heb daar op de bank gezeten, en best vaak met haar vader gepraat, waardoor zij er geen eens tussen kwam, maar ja dat was wel een leuk en goed gevoel.
Na lang gezellig te hebben gebabbeld, gingen we samen uit. Wat we toen allemaal tegen elkaar hadden gezegd zal ik ook niet meer weten, maar dat doet het er eigenlijk ook niet toe. Maar ik weet wel het mooiste deel van de avond, en dat vond ik echt VET!!! (alvast sorry meiden)
Ik stond tegen een barretje aan vlakbij de dansvloer en een oude vriendin kwam naar me toe, en die stelde me voor aan een meid, die de zelfde sport beoefende als ik, alleen speelde zij in Westzaan. Ach leuk dacht ik, leuk om te weten. Maar opeens werd ik door die ene meid zo de dansvloer op gesleurd, waarbij Jessica bij stond...
En opeens na nog geen eens een minuut te hebben gedanst kwam ze steeds dichterbij om me te zoenen. Maar ik duwde een vinger tussen haar en mijn lippen en duwde haar weg. Ik zei volgende keer beter.
Op dat moment kwam Jessica naar me toe, en vroeg of ik een biertje wou, hehehe maar al te graag, dus liep ik met haar mee.
Toen ik me biertje had gekregen, vroeg ze aan mij, of ik ook zo zou doen bij haar, als bij die meid. Ik zei; Daar moet je zelf achter komen.
En ik neem aan uit me vorige verhalen dat je dat antwoord dan wel kan weten erg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijkerg vrolijk

Alleen was ik weer zo stom geweest om naar ongeveer 2 weken, er een punt achter te zetten, enkel omdat ik nog steeds met me zelf in de knoop zat, en een soort, klinkt belachelijk, bindingsangst had. Maar toen ik hoorde dat ze zwanger van me was, stond mijn hart in mijn keel zoiets van; Wat gebeurt mij nou weer. Na ongeveer een weekje, hebben we afgesproken om ff lekker te eten. Omdat ik met me verhuizing zat, kon ik het niet eerder maken.
Na dat gesprek, kreeg ik wat meer gevoel voor Jessica, begrijp me niet verkeerd, dat gevoel was er nog steeds, en toen nam ik de grote stap, om haar te vragen of we weer wat samen konden beginnen. Dat vond zij gelukkig goed, en tot op de dag van vandaag heb ik er nog steeds geen probleem mee, en dat zal nog heel wat jaartjes duren.

Voor altijd de jouwe Jess,

True love never lies
verliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefdverliefd
25 feb 2005 - bewerkt op 25 feb 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DartFather
DartFather, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende