Me eikel, She Perfect

Pfff,

waar moet ik beginnen. Gisteren begon het allemaal leuk. Samen met schoonma (of oma) en zwagertje ff een spelletje monopoly spelen. En dan in de middag zou ik even naar korfbal gaan kijken. Naar me vroegere club, want er was een belangrijke wedstrijd, voor kampioensschap. Die verloren ze overigens, heel jammer in ieder geval. Maar na de wedstrijd bleef ik nog ff hangen om met oude clubgenoten te praten. En dan komt iedereen om me heen staan, en vragen of ik weer terug kom naar "het cluppie van mij". Waarop ik antwoordde dat de Technische Commissie zelf maar naar me toe moet komen en niet dat ik achter hun reet aan ga...
Maar nog de zelfde minuut moest ik al een gesprek met een groepje van de TC. Na anderhalf uur een gesprek te hebben gehad, waarbij de eisen die ik stelde, heb ik toch de aanbieding van hun aangenomen dat ik terug zal komen, volgend seizoen wel te verstaan...
Maar ondertussen kreeg ik 2 smsjes van Jessica, dat ze me mistte en vroeg hoe laat ik thuis zal zijn. Waarop ik antwoordde dat ik voor het eten thuis zal zijn.
Maar die anderhalf uur, hadden die tijd goed overdekt dat het al snel 6 uur was, dus ze waren als het ware al lang klaar met eten...
Daar zat ik zelf ook van te balen, maar Jessica nog meer, nadat ik vertelde dat ik naar me oude cluppie zou gaan. En het erge is, ik was zo ontzettend moe, door dat klote gelul, dat ik pardoes in slaap viel op de bank. En in de ochtend hadden we afgesproken in de avond samen naar ons huisje zouden gaan, maar nee, ik viel weer eens in slaap.
Toen ik wakker werd, vroeg ik Jeroen, me zwagertje, waar Jessica was. En hij zei, dat ze samen met haar moeder naar het huisje waren.
Dus ik belde naar haar, en bood haar me excuses aan, en dat het me speet. Die accepteerde ze ook, nam ik aan, maar ze was wel, voor mijn gevoel, erg boos op me geworden. Dat heb ik ook aangehoord toen ze thuis kwam en naar luttele minuten naar boven ging. Ik ging even wat later naar boven, en hebben het uitgepraat. Ik weet dat ik zo af en toe, of juist vaker, een enorme lul, eikel, klootzak, zak patat, zak hooi, pannekoek etc. etc. etc. kan zijn.
Maar ik bedoel het allemaal niet zo, ik wil bij haar zijn, dingen beloven die ik zelf ook kan nakomen. En af en toe ga ik daar dik de mist mee in.

Ik weet het even niet meer,
Maar zeker weet ik, dat ik zielsveel van haar hou, en zal proberen beloften te maken, die ik kan nakomen

Jess, als je dit leest.

verliefdverliefdverliefdIK HOU VAN JOUverliefdverliefdverliefd
28 feb 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DartFather
DartFather, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende