Kampioenuhhh!!!!

Ik zat al de hele week uit te kijken naar de wedstrijd tussen de nummer 1 (ZKV 2) en de nummer 2 (KVS 4).
Vrijdag na me werk zat ik al helemaal in de zenuwen, maar die liet ik niet zien.
Ik ging langs me schoonouders want daar was mijn vriendin ook. Kwam me schoonmoeder met een geniaal plan om ff die klerenkast te kopen die we in de folder zagen. Dus wij met zn tweeen en me schoonvader naar Leen Bakker om die kast te kopen. Tegelijkertijd ook meteen een tafeltje gekocht voor bij de bank.
Die avond werden we ook opgehaald door onze vriendin Suus en gingen we naar iemand toe die wat babyspullen voor ons in de aanbieding had. We kwamen rond een uur of half 9 bij me schoonouders weer aan. Even wat spullen naar binnen gebracht, en op weg naar huis.
Daar aangekomen zijn we meteen begonnen met spulleen aan de kant ruimen voor plaats voor de klerenkast. Dat gedaan was het al 11 uur in de avond. Met héél véél moeite hebben we de klerenkast en het tafeltje in elkaar gezet. De tijd loog er niet om, het was 1 uur in de nacht, en we waren allebei chagrijnig geworden door die rotkast. Even een sigaretje en een drankje gedronken op het balkon, toen gingen we rond een uur of 2 maar slapen.
De volgende dag waren we om half 11 wakker. Ik kreeg meteen al een raar gevoel in me maag, want dit was de dag dat we kampioen konden worden.
Ik heb daarom heel veel gedaan om de tijd te doden. Stofzuigen, afwassen, dweilen, spullen naar de berging gebracht, etc. etc.
Rond een uur of 2 gingen we weg naar de club, om daar te vertrekken richting Scheveningen. Althans ik, me vriendin haalde haar moeder op om vervolgens met de trein naar Scheveningen te gaan. Ons team vertrok om half 3. Iedereen was in gespannen houding. Ik zat bij me vakmaat in de auto om een beetje ontspanning te krijgen. Stapte ik in de auto krijg ik opeens een hele CD te horen van ons Volendams mannetje, Jan Smit HOI HOI bah! .
Maar goed. Een beetje gezelligheid tussen door, en veel praten, kwamen we daar aan om half 4. Wij hadden nog op een file verwacht maar die kwam gelukkig niet. Dus we waren anderhalf uur van te voren aangekomen op het plaats delict nahnah
Nog even gezellig voetballen en een colaatje gedronken. Was het al weer kwart over 4.
Met zn allen in de kleedkamer om een voorwoord te houden van onze trainer Arno. Volgens mij hoorden de helft niet wat hij allemaal zei, want we waren allemaal best gespannnen.
Toen was het zover, de wedstrijd van het seizoen. Wie won kon kampioen worden. De eerste tien minuten waren wij aan de betere kant. Toen kwam de scheidrechter met een paar rancuneuze beslissingen waardoor we achter kwamen te staan. Met veel gemopper gepaart zaten we te kloten tegen de scheidsrechter. De rust loog er dus niet om, het stond 9-8 in de rust in het voordeel van de tegenpartij. In de rust hadden we afgesproken zo min mogelijk tegen de scheids in te gaan, je krijgt er toch alleen maar gedonder van.
Daar begonnen we weer. En ik moet zeggen, de tweede helft zag er een stuk beter en verzorgder uit. Na een snelle start stond het alweer 9-9.
Met een paar goede schoten van mij, liepen we uit naar 11-9.
De hele 2e helft waren we de betere, en die wonnen we dan ook met 9-1. De laatste minuut werd ik nog gewisseld, omdat het me laatste wedstrijd was, want zoals je me vorig verhaaltje kon lezen, stop ik er mee.
Met veel applaus bedankte ik iedereen...
Nog geen minuut later werd het signaal gegeven dat het was afgelopen. Stand 17-10 gewonnen!!!!!!!!!!!!
We zijn kampioen, eindelijk, voor de eerste keer in de senioren ben ik persoonlijk dan kampioen geworden.
Met een praatje van de voorzitter, en zes flessen champagne te hebben leeg gespoten op het hoofd van de trainer en andere spelers, gingen we racend naar de club toe, om daar het verder verloop van het feest te vieren.
Veel bier en vreten, gingen we om half 11 naar de stad. Om daar, wederom onder het genot van een drankje verder te feesten.
Voor mij uiteindelijk was het 2 uur geworden, maar ik weet zeker dat de andere tot in de laatste uurtjes waren gebleven.
Vanavond nog een laatste etentje met de selectie en dan is het definitief over, hoofdstuk gesloten.

ZKV bedankt voor de toffe tijd die ik bij jullie heb gehad...

Greetings,

DartFather

29 mei 2005 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van DartFather
DartFather, man, 40 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende