Eten... alweer.

Pfff... eten eten eten... ik moet eten. Maar ik heb niks in huis. Ik durf niks in huis te hebben, omdat ik weet dat ik me bijna elke avond wel zo voel, en ik WIL NIET ETEN. Het is zo dubbel. Ik neem me steeds weer voor om overdag IETS te gaan eten, zeker als ik moet werken. Maar ik weet ook, dat áls ik eten in huis heb, het vaak in één keer op gaat, en het ook weer net zo hard weer in de wc pot belandt.

Vandaag overdag dus zoals gewoonlijk niks gegeten. Maar vanavond bij mama wel -rode kool, een aardappel en een halve schnitzel- argh! En vanavond op de verjaardag van broertje ook nog een tompouce. TOO MUCH!!!! Ik moet afvallen, dat gaat dus zo never nooit niet lukken.

Ik heb me weer voorgenomen om het beter te gaan doen, en in ieder geval voor ik moet werken wat te eten. Dus heb ik weer heel braaf yoghurt en cruesli gekocht. Scary. Ga ik dat niet allemaal in één keer opeten en overgeven en laxeren?

Zondag en maandag de winkels dicht... dus morgen boodschappen doen voor 3 dagen. AAHH! Ik doe het liefst elke dag boodschappen, om niet teveel in huis te hebben. Maar weet je? Als ik dus niks in huis heb en MOET eten dan pak ik dus soms iets van huisgenootje - en dat wil ik ook niet. Moeilijk!! Ik kan ook niet elke keer haar eten op eten omdat ik zelf niks heb durven kopen.

Volgens mij best chaotisch bericht, maar zo voel ik me ook. Kunnen ze dat hele eten niet gewoon afschaffen?!?!
18 mei 2013 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van calinnero
calinnero, vrouw, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende