Everything's going wrong

Hmmfff ik heb z'n buikpijn. Jha het is weer de periode van de maand. Maar deze week wordt ik er zo deressief van. Ik vind het echt eng. Is dat normaal?? Ik ben normaal altijd zn vrolijke spring kikker en nu ben ik een slome deprimerende beer... Een brom beer. Vandaag was het kutste.
Voor onze studie hebben wij heel erg dure markers, blijken die van mij wss door iemand uit mijn klas (120man) gestolen te zijn. Ik heb echt overal gezocht waar ik ze heb kunnen laten liggen maar dat moet dan in het lokaal geweest zijn. Ieder heeft daar zn eigen plekje en ik had ze daar neer gelegd, en nu zijn ze weg. Echt stom want die markerstiften waren echt over de €100,-.
Maar dat was nog niet het enigste.
Ik had vandaag ook mn bus gemist, heel fijn. Ik was dus om 14.00u thuis en ik moest om 15.00u beginnen met werken, bleek dat 14.30u te zijn, half uur te laat op je werk, fijn!!
Vandaag tot sluitingstijd werken dus ik had wel op overwerken gekekent. Ook mocht ik bij de emte eten, met onze welgeliefde collega/vriend Ruben (jha die ene van mn vorige verhaaltjes) het is zn flirter en hij zei: dat wordt cker romantisch met je. Wij doen dat altijd met elkaar, beetje flirten en dat vrolijkt me dan weer op. Hij ziet aan mij dat t niet lekker ging vandaag en vraagt dan zo bezorgt: is alles wel echt goed met je? Zo fijn dat hij het je gevoel geeft dan mensen echt om me geven. Tijdens het romantische diner heb ik het allemaal uitgelegt, maarja hij is een man, hij weet niet hoe dat voeld. Wel fijn maar ben er niks verder mee opgeschoten.
Na de pauze kwam de stress op de werkvloer. Alle vracht moest er in (ik ben vakkenvuller bij de Emte) en de hele winkel moet nog gespiegeld worden. Lekker is dat. Ik kan echt wel wat stress aan dus ik ga gewoon in een wat sneller tempo aan de slag. Ik heb al mijn werk gedaan en begin met spiegelen. Om 21.00uur gaat de winkel dicht en meestal begin ik rond 20.45 te vegen. Zoals gewoonlijk begon ik dus met vegen, zegt mijn baas: ik vind spiegelen belangrijker laat dat maar liggen ik doe dat dadelijk wel. Dus ik denj oke verder met spiegelen. Dus ik verder met spiegelen komt ruben naar mij toe en zegt: waarom ben je niet aan het vegen. Dus ik zeg wat mijn baas zei en hij vond het allemaal prima. Het is inmiddels 21.15 en we zijn nog steeds aan het spiegelen en mijn baas heeft nog steeds niet geveegt. Dus ik ben al bang dat ik dat straks mag gaan doen maar NO WAY dat ik dat nog ga doen, je hebt het zelf gezegt. En jha hoor, ik moest nog vegen, dus ik ga in discussie en hij geeft mij natuurlijk geen gelijk. Dus ik denk zoek het lekker zelf uit, maar ik heb alsnog binnen 2 min 'geveegt' . Ruben hielp mij en probeerde me nog op te vrolijken.
Hij heeft me daarna thuis afgezet met de auto, nadat mijn baas klaar was met het zeggen dat het niet persoonlijk was etc. Jha het zal wel doei!!
Ruben weet waar ik woon, maar we gingen niet meteen daar heen... Ik vroeg me al af, wat gaan we doen. Hij moest blijkbaar nog tanken. Dus ik zit daar in de auto mij een beetje te vervelen, hoor ik ineens een pink - blow me one last kiss op de radio. Ik zet het volume harden en ga lekker mee zingen, niet in de gaten dat de raam open stond en Ruben mij kon horen xD, maar NO SHAME voor Ruben dus wanneer ik merk dat hij me hoord blijf ik gewoon door zingen. Na het betalen komt hij trg in de auto en zegt: wat een toepasselijk liedje (I've a shit day), maar jij mag vaker mee tanken want dat is gezellig! dus ik lach en hij lacht terug. WAAROM IS HIJ ZO LEUK??
We praten nog over onze shit day en wat mijn baas nog zei. Hij zet me thuis af en stapt ook uit. Ik vraag of hij nog naar binnen komt om wat te drinken (niet denkende wat mijn ouders er van zouden vinden). Hij zegt nee maar stapt naar mij toe. We staan nu tegen elkaar en hij ruikt zo lekker. Dit mag niet want hij heeft een vriendin. We houden elkaars handen vast en hij kust me op mn voorhoofd. Ik doe mn ogen dicht en leg mijn hoofd op zijn schouder. We knuffelen en staan daar cker 5 min. We kijken elkaar aan en weten dat WIJ geen toekomst samen kunnen hebben, maar het op dit moment wel bijzonder is, voor hem en ook voor mij.
Nu lig ik hier alleen in bed en hij wss bij zn vriendin. Daar niet aan denken. Dat moment voordat je naar binnen ging thuis, daar moet je aan denken. Dan sluit ik mijn dag toch nog een beetje positief af.

Nu lekker slapen en morgen weer werken bij de Emte (ppfff)

Byebye,
Xxx
02 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveliesje
loveliesje, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende