Story Today...

Mijn verhaaltjes worden wel steeds minder gelezen. Wel jammer en zoiezo ontvang ik geen reacties. Niet dat er iets op te reageren valt. Toch zou het leuk zijn... Als...

Vandaag een rustig dagje school gehad. Ik was om 15.30 al weer thuis terwijl ik normaal pas om 18.00uur thuis ben. Morgen hebben we het eerste uitval en omdat we normaal daarna tussenuur zouden hebben hoef ik morgen pas om 11.15 uur aanwezig tezijn. Juist, beetje uitslapen!! Moet 1,5 uur reizen dus om 9.27 weer met de bus naar school.

Met de hockey gaat het ook goed. Ik weet niet of ik dit al verteld had, maar ik speel hockey. Ik zit in de A2, selectieteam. Omdat we normaal met een ander team mixen omdat hun anders teweinig hebben spelen we eigenlijk nooit meer compleet met de A2. Aanstaande zaterdag wel want dan hoeft de A3 geen wedstrijd. We willen dan graag met ons team uit eten ofzo. Ik had nooit verwacht dat ze dat as zaterdag zouden willen gaan doen en ik heb dus alles vol gepland. Eerst werken van 10-15 dan hockey van 15-18 en daarna moet ik thuis oppassen op mijn kleinere zusjes, want mijn ouders gaan weg. Dus het maakt niet uit, voor of na de wedstrijd, ik kan toch niet verward wel erg balen, want we hebben een super leuk teampje!!

Ik ga maar weer eens slapen, na de hefstvakantie is school toch wel weer ff wennen. Was het morgen maar al weekend. Maar ik moet niet klagen, ik heb het hartstikke goed naar mijn zin op het SintLucas.

Weltrusten,
Byebye
24 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveliesje
loveliesje, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende