Opnieuw inspiratie

Vandaag zijn we met het SintLucas in Boxtel naar de Dutch Design Week geweest. Ik vond het echt heel mooi, alleen zo jammer dat allen over heel Eindhoven verspreid ligt. Mijn voeten doen echt pijn.
Ik heb door die DDW niet nieuwe inspiratie gekregen, maar wel door een 'vriendin' van mij. Ze laat me inzien wat de nog meerdere mogelijkheden zijn.

Ik had maandag helemaal geen zin meer om aan de opdracht over de ontmoetingsruimte te werken maar omdat zei mij inspireerde dacht ik, owja dat is eigenlijk wel leuk en grappig dat je dat in mijn al eerder gemaakte schetsen ziet. Laat ik van die schetsen maar eens een dummie maken.

We moeten voor in die ontmoetingsruimte een stopmotionfilmpje maken die zich daar afspeelt. Ik wil iets doen met 2 kanten bekijken, want in mijn typografische tekst en ontmoetingsruimte heb ik dat ook al zitten. Als ik het bij mijn stopmotionfilmpje ook gebruik staat alles in verband met elkaar en is het ook een geheel. Dat is ook de bedoeling.

Morgen weer vroeg op dus ik denk dat ik maar weer eens moet gaan slapen. Ik ben wel weer op tijd thuis en kan dan dus verder met mijn huiswerk.
Donderdag hebben we onze eerste toets voor Kunstbeschouwing. Ik weet niet wat ik daarvan moet verwachten, maar morgen nog ff leren en dat haal ik hopelijk wel een voldoende.

Weltrusten,
Byebye
23 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveliesje
loveliesje, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende