perry makes me feel better

wooww mijn eerste bericht in mn 'dagboek' is al 34 keer gelezen. dat had ik echt nooit verwacht. ik dacht, dat is waarschijnlijk niet meer als een van mezelf weet je wel. echt grappig dat we elkaars verhalen lezen enz. thankxx!!!

maar even naar de point te komen. ik was gister en vanochtend erg depri. omdat perry (dezelfde als het verhaaltje ervoor) heeft me geholpen. perry is een goede vriend van mij en ik kan hem alles vertellen. hij mij ook, maar eigenlijk doen we dat bijna nooit.

ik wist niet wat ik met het verhaal van gisteren aan moest en heb het tegen hem verteld. hij probeerde samen met mij naar een oplossing te zoeken. ik weet niet maar er is nu echt een last van me schouders en weet precies wat ik moet gaan doen. gewoon focussen op school en familie en vrienden. laat die jongens maar gewoon ff. gewoon cool blijven in je hoofd en denken bij alle leuks wat ze doen, tjhaa ik ben leuk, maar hun zijn niet leuk genoeg voor mij hahaha,,, daar wordt je sterk van.
ik heb echt zn zin in de vakantie. ik heb al een paar leuke dingetjes gepland.

woensdag hebben we schoolfeest en dat wordt natuurlijk hartstikke gekte. iedereen bezopen en dressed like a dead idol. jhaa doden idolen dat is het thema. kei leuk die thema's maar wel lastig. ik ga als Freddie Mercury. dan in de outfit van het liedje: I want to break free. voor de mensen die niet weten wie Freddie Mercury is, hij is de zanger van Queen.

ik ga maar een proberen te slapen. heb een beetje pijn aan m'n enkel. heb net hockey training gehad en kreeg een bal op mn enkel, ja daar zit net geen scheenbeschermer meer. tijdens de training deed het geen pijn maar nu toch wel een beetje. hopelijk doet het morgen niet teveel pijn en kan ik gewoon naar school! heb genoeg te doen...

Slaap lekker!! Byexx
08 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveliesje
loveliesje, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende