i just want to be loved

... het klinkt heel depresief, maar dat ben ik helemaal niet hoor vrolijk in tegendeel, ik ben heel energiek, vrolijk en blij.
Je kan me soms vergelijken met een stuiter bal MET LICHTJES erin, maar dat terzijde.

Het gaat over een hele leuke jongen uit mijn klas. Hij valt mij op, en ik val bij hem op. We weten van elkaar waar we zijn en volgen elkaar elke keer waar we heen gaan. Tenminste dat idee heb ik. Als ik het lokaal in loop en hij zit er al, kijkt hij naar mij. Maar ook andersom. Oftewel we geven aandacht aan elkaar.
Dit soort dingen heb/had ik wel met meerdere personen, maar bij hem voelt het anders.
Vaak hebben we lichamelijk contact. Hij wil weten hoe het met mij en 'school' gaat en dan komt hij bij mij staan en pakt bijvoorbeeld mijn liniaal. Ik pak hem vervolgens terug en tadaaa lichamelijk (hand) contact. Maar ook als we iets in onze locker moeten leggen. We zitten ongeveer op dezelfde plek. We gaan dan zo plagerig er expres voor staan zodat hij mij (of ik hem) wel moet aanraken om er lang te komen. Ik vind dat leuk en doe dat ook omdat ik hem leuk vind, maar hoe weet ik nou of hij mij ook leuk vind...

Kunnen jullie mij plz helpen? Ik vind het zo lastig en don't know what to do. Ik heb nog nooit een serieuze relatie gehad en ik ben daar eigenlijk toch wel aan toe. Wat kan ik doen zodat ik er achter kom of hij mij leuk vind, en het niet al te genant is?? Of hoe kan ik hem een hint geven, dat ik hem leuk vind, en die hij kan beantwoorden met: ik vind jou ook leuk, of ik vind jou niet leuk. maar wel zo dat ik me niet in het bijzijn van hem na die actie me hoef te schamen voor mn gevoel...
Dat vind ik nou juist zo lastig. Ik kan het wel direct vragen, maar de afwijzing is te groot en niemand houd van afwijzingen.
Maar wat heb ik te verliezen...
Kortom:HELP...

Byebye xxx
08 nov 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveliesje
loveliesje, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende