Filmavond Floris

Ik ben nu aan het oppassen. Gisteren hadden we een filmavond met mijn beste vriendin en twee andere goede vrienden. Ik heb Floris al een keer in mijn andere verhaaltjes benoemd. Dan weet je ook dat ik een beetje een zwak voor hem heb xD,, maar hij was er gister ook.
Het was echt super gezellig. Mijn beste vriendin heeft de hele tijd met max (de andere goede vriend) op de bank gelegen en ik dus met Floris. Hij ruikt ZOOO lekker!! Max moest helaas alweer vroeg naar huis toe, maar Floris niet. Hij vroeg toen of hij mocht blijven logeren. Ik zou al blijven logeren bij Britt, maar hij kon er makkelijk bij volgens Britt. Dat was ook zo. Super gezellig was het.
Toen we uiteindelijk gingen slapen lag Floris tussen ons in. Britt en Floris lagen bij elkaar en ik lag er bij, dat idee had ik. Ik baal daar dan wel van. Dan draait Floris zich wel eens om, maar dat is anders. Dan kijk je heb in z'n ogen en zit je een beetje in z'n haren met je handen en hij ook bij jou. Hij vraagt dan heel onschuldig: 'waar denk je aan?' Dan zeg ik natuurlijk niet wat ik denk, want dat is iets voor mij en Floris en niet ook voor Britt. Het is zo jammer dat we nog nooit alleen hebben afgesproken.
Ik val altijd in het zwak bij hem als er iemand anders bij is. Daarom vraag ik me af: hoe zou jij doen als we alleen zijn. Waar ik nog meer aan denk is wat hij van mij vind en denkt. Hoe hij mij ziet en of we nog een keer ooit iets gaan krijgen. Op z'n minst zoenen... Dat lijkt me echt geweldig, want hij is echt z'n gentleman type. Zo zorgelijk en waarschijnlijk kan hij mij het gevoel geven alsof ik veilig ben in zijn armen. Alsof niemand mij op deze hele wereld iets kan maken.
Het is zo moeilijk. Ik laat me te makkelijk gek maken. Ik moet mezelf een soort van schild geven zodat ik daarvoor tegen bestemd ben. Gewoon zo van hahaha je krijgt mij niet gek. Over een paar dagen is het wel weer oké, maar op dit moment baal ik dat hij gister niet bij mij lag. Misschien ben ik jaloers op Britt. Ik wil dat niet zijn, maar ik baal wel.

Het is wel weer klaar voor vandaag xD

Byeee xx
18 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van loveliesje
loveliesje, vrouw, 28 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende